Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Lupii tineri din PSD au dat de pământ cu trecutul. „Era o surpriză când eram pe locul 30, 35”

Lupii tineri din PSD au dat de pământ cu trecutul. „Era o surpriză când eram pe locul 30, 35”

Draperiile au fost trase. S-a făcut lumină în sediu. Au fost aduse mai multe ghivece cu plante. Echipa de conducere s-a întinerit. Se fac alte strategii, se pun la punct planuri, se calculează noile așteptări. Primul plan: sediul organizației municipale va fi scos la închiriat, iar din banii obținuți se vor face, în limita bugetului, câteva acțiuni sociale. În plus, s-a tras linie și s-a punctat concret ce așteptări sunt: primul loc la alegerile locale, primul loc la alegerile parlamentare, primul loc la alegerile prezidențiale. În Sibiu, în Mediaș și la județ. Ultima parte pare dintr-o piesă pe care ați mai văzut-o. De această dată însă, actorii sunt alții. Mai tineri, mai ambițioși și mult mai nemiloși față de trecut. ”Suntem singurul partid din județ cu lideri care n-au făcut parte din Partidul Comunist”, a tunat liderul interimar al organizației județene. Lupii tineri au ajuns în fruntea PSD Sibiu.

trif PSD (11)

Bogdan Trif, Horațiu Marin și Mihai Macaveiu stau umăr în umăr și abordează în grup prima lor conferință de presă. Prima palmă dată vechii conduceri. ”Nu s-a făcut niciun sondaj. Cine trebuia să candideze, cine era agreat prezenta un sondaj: «el a ieșit cel mai bun». Dar nu ni se spunea de cine a fost făcut, care e marja de eroare. (...) Nu s-a făcut pe bune niciun sondaj. Și-mi asum lucrul acesta. Un scor de 16% nu puteți să-mi spuneți că a fost foarte bun, în condițiile în care aveam Forumul aici. Nu, aveam un partid foarte bun pentru că eram noi foarte slabi. Este foarte simplu”, a pălmuit adânc, cu urme, pe obrazul celor care au condus până acum organizația Bogdan Trif.

https://youtu.be/70ugXENnzHM

Tirul a continuat și a secerat fără milă. ”Noi nu am câștigat niciodată Primăria Sibiu. La toate alegerile locale, noi am fost pe locul doi sau trei. Acest fapt nu se mai întâmpla pe viitor. Sper, dacă vom continua trendul ascendent, cu siguranță la următoarele alegeri vom fi pe locul întâi cu majoritate în Consiliul Local și trebuie să dați primarul Sibiului. Acesta este «target-ul» cu care organizația județeană v-a dat girul”, i-a comunicat scurt președintele Trifu, șefului de la organizația municipală Sibiu, Horațiu Marin. ”Trebuie atrași oameni noi, după cum vedeți, am tras draperiile în sediu, trebuie să fie lumină, trebuie ca oamenii să ne vadă. Dar trebuie să ai grijă și de membrii actuali, pentru că sunt mulți care au venit la mine și mi-au spus că sunt membri de 5, 10, 15 ani și nu i-a băgat nimeni în seamă”, a continuat Trif.

https://youtu.be/rXq7gHK9bAE

Vijelia anunțată de tinerii din PSD îi va atinge pe toți aleșii organizației. Cu toții vor intra într-un sistem de monitorizare și dacă în trei săptămâni nu vor veni cu propuneri concrete pe care să le susțină în forurile unde au fost aleși, vor fi înlocuiți. ”În primul rând, am făcut o analiză cu ei (n.r. consilierii locali PSD din CL Sibiu) și nu au avut niciun proiect pentru care să se bată. Un proiect mare. Nu i-am auzit niciodată bătându-se pentru locuri de parcare. Am încercat să parchez azi mașina în jurul sediului și nu am găsit niciun loc de parcare. A trebuit să merg la câțiva kilometri, să comand un taxi, să vin cu taxiul pentru că nu am găsit aici niciun loc de parcare. E ușor să vii să ridici mașinile, în condițiile în care nu creezi nicio parcare supraterană sau subterană. E la al doilea mandat doamna primar și trebuie să se gândească la lucrurile acestea. Am înțeles că a fost un excedent foarte mare, istoric pentru Sibiu, bani ar fi”, a spus Trif. Le transmite aleșilor că așteaptă de la ei minim cinci proiecte. Și nici așa nu vor scăpa. ”Vom avea ședințe periodice pe proiecte, iar cei care nu vor avea randament, le vom ridica sprijinul. Sunt alții pe listă foarte buni. Vor fi trei săptămâni, după care vor veni cu proiecte pe care le vor prezenta dumneavoastră și pe care le vom depune la Primăria Municipiului Sibiu. La județ va fi același lucru. Vom face o conferință de presă lunară, la care vor veni reprezentanții consilierilor locali și județeni, dar și parlamentarii noștri să răspundă întrebărilor. Ce facem noi pentru municipiu, pentru județ dar și ce fac parlamentarii pentru țară”, a promis Bogdan Trif. ”Cu siguranță consilierii noștri vor fi mult mai vizibili decât au fost până acum. Cu siguranță”, a promis și Horațiu Marin. El a fost și cel care și-a ridicat singur ștacheta: ”Nu ne asumăm rezultatele acelea (n.r. înregistrate de PSD la fostele alegeri locale). Să ajungem la Primăria Sibiu, să ne bucurăm de 16, 17% nu este un obiectiv. Obiectivul nostru va fi câștigarea mandatului de primar la Sibiu și majoritatea în Consiliul Local Sibiu”, a spus Horațiu Marin.

https://youtu.be/Qlc9nrE0Wso

 

”La Consiliul Județean am avut sporadic câștig de cauză. Organizația PSD Sibiu era de regulă pe ultimul loc. Era o surpriză când eram pe locul 30, 35. De obicei eram pe ultimul loc. La ultimele alegeri parlamentare la fel am fost pe ultimul loc din păcate. Acesta a fost principalul motiv (n.r. pentru care fosta conducere a fost destituită): lipsa de performanță”.
Trif, horatiu marin, macavei PSD (9) Trif, horatiu marin, macavei PSD (2) Trif, horatiu marin PSD (13) Trif, horatiu marin PSD (5) Trif, horatiu marin PSD (4) trif PSD (11) PSD Trif (3) Macavei PSD (14) Trif, horatiu marin, macavei PSD (15) Trif, horatiu marin, macavei PSD (12) Trif, horatiu marin, macavei PSD (10)

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Wenglor, Stefanini, Takata, Gnoato Est, RSK Development, Arvato Bartelsmann, Fântânița Haiducului, Harting, Unimat, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Donuterie, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

40 comentarii

biciclist

Acum 6 ani

De ce nu parchezi desteptule direct in sediu? Vezi sa fie plin inainte. Rezolvi astfel si problema ta, si problema noastra. PeSeDe, ciuma rosie!
Raspunde

Raducu

Acum 6 ani

In sfarsit vad ca psd-ul se reformeaza. Tarziu dar bine ca au scapat de Suditu si Cindrea
Raspunde

un sibian

Acum 6 ani

suditu trogloditu suge bullshitu!!
Raspunde

Ella Manu

Acum 6 ani

Sigur, singur-singurelu' partid din județ, ca din tara ce sa mai vorbim?....Hai, basti mah!....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Așa da

Acum 6 ani

Felicitări si mult succes! Trif va face lucruri bune ptr Sibiu! E in primul rand un om corect si dedicat!
Raspunde

biciclist

Acum 6 ani

Hai ca va ajut si eu cu o idee de proiect reformator: ce-ar fi sa va transformati sediul intr-o toaleta publica? Hmm? Recunoasteti si voi ca saltul calitativ va fi enorm. Pentru asta o sa primiti toata stima noastra... de cate ori trecem prin zona. La inchisoare, nu la guvernare!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

@biciclist

Acum 6 ani

Dar de ce esti asa frustrat? N-ai putut depăși stadiul de ....biciclist? Ne e milă de tine!
Raspunde

bobu

Acum 6 ani

Ce dracu ba, nici pe tovarasu prefesor Opreanu nu-l mai luati in conducere? pai asta e tata lu managementu caltatii totale, de renume mondial in satele de pe langa Sighii... i-au dat un picior in k...r, da zdravan nu asa, aia de la ULBS, acu ii dati si voi unu? A ramas omu fara coledzi, fara birau, si cu k...ru praf... e acum singur cuc, merge ca nauc. Si nici pe fonfu si gangavu de prefesor Cindrea nu-l mai luati la bucate? ba, cine n-are batrani basinosi sa si-i cumpere!
Raspunde

sustinator PSD

Acum 6 ani

Dar cu domnul Lucian Cioca, mare prof ce faceti ? Nici el nu e bun pt conducere ? E mare, e tare, e tanar, nu pierdeti ocazia !
Raspunde

...

Acum 6 ani

papagalul ala?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

sustinator ULBS

Acum 6 ani

Alin Bratu mare lingau al ulbs, despre Gaudeamus-ul de ieri nu mai ai cuvinte de lauda ?
Raspunde

Cetatean

Acum 6 ani

Trageti nu draperiile ci mentalitatile! Nu toti " noii" si "tinerii" vor sa viziteze sediul. Unii vor doar sa fie lasati sa munceasca, sa fie respectati si sa nu mai fie jigniti de politruci. Asa atrageti. Intai simpatiii si apoi simpatizanti. Cei pusi in functii de cate un partid se inconjoara de feluriti oportunisti care calca in picioare tot de parca sunt cotropitori!
Raspunde

Alte epidemii, alte distractii

Acum 6 ani

1. Horica ce cifra de afaceri ai de iti permiti X6? 2. Unde dai cu sapa sa dam mai multi? PS: Stati linistiti ca nici la PNL nu sunt mai breji, dar deh articolul e despre astia "noi" de la PSD. Daca noi cei tineri ne comportam absolut abject d.p.d.v. al modului in care evoluam in viata, tara asta se va autodistruge de propriile bipede care-si duc traiul aici.
Raspunde

vasile

Acum 6 ani

E baiatul lui Tata normal --- cladirea de la camera de comert, pensiunea Marin, etc stie el dece sa dus la ciolan. X6 da mai bine la Bucuresti.
Raspunde

Volkischer Beobachter

Acum 6 ani

La lada de gunoi a istoriei cu PSD!!!! Scheisse!
Raspunde

Hell-Town

Acum 6 ani

Tu ce ziceai ca esti? Ziar nazist? Vezi sa nu afle evreii de tine ca te tund...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Antibiciclist

Acum 6 ani

In sfârșit, tineri competenți. Avem mare încredere in voi, noi sibienii.Ne am săturat să fim conduși de străina asta incompetenta!
Raspunde

Gheorghe de Gheorghe

Acum 6 ani

Bă ziariștii lu' pește, Trif sau Trifu?
Raspunde

biciclist

Acum 6 ani

Eu zic ca nu conteaza cum il cheama si cine e. PSD ciuma rosie!
Raspunde

un sibian

Acum 6 ani

cine sunt puii aia de securisti?? Chiar asa, suntem cam de o varsta apropriata, muncesc de multi ani intr-un domeniu bine platit in ziua de astazi, dar nu-mi permit X6. voi, astia cu special-democratia, cum sunteti mai special-democrati ca altii si va permiteti? ce afaceri curate invartiti voi?
Raspunde

Cl. Anul Politic

Acum 6 ani

Din păcate, și Turcana o duce pe picior mare. Iar Orban, poate viitorul președinte, e fiul unui ofițer de Securitate. Tot mai greu de ales.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

PT UN SIBIAN

Acum 6 ani

Horatiu Marin e om de afaceri si avocat. E interzis ca un om sa isi cumpere o masina mai scumpa daca banii pot fi justificati legal ??? Familia lui detine in proprierate si imobile date in chirie.Sper ca nu e vorba doar de invidie din partea ta !!! In rest ceilalti din conducere au masini luate la pret mediu asa ca tine cumparate din salariu. Foarte gresit gandesti, exact cu un comunist. Cei care au mai mult decat tine in opinia ta sigur sunt hoti - ai un stil de mare comunist !!!
Raspunde

Traian

Acum 6 ani

ce fata de puscariasi au astia de la psd!
Raspunde

fotogenie

Acum 6 ani

Nu-i cunosc personal dar foto nr.1 m-a bagat in sperieti....parca era un consilio de familiglie.
Raspunde

Ion Zugravu

Acum 6 ani

Partidul asta trebuia scos de mult in afara legii. La Sibiu, neam de neamul vostru de la maimuta incoace n-o sa castige vreodata ceva, mafiotilor!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Hell-Town

Acum 6 ani

Felicitari baietzi! Abia astept sa le-o trageti alogenilor aroganti ca m-am saturat de ei ca de mere padurete! Buna ideea cu locurile de parcare. Hai cu o parcare supraterana in zona centrala ca aveti guvernarea! Spooor!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Markovic

Acum 6 ani

Horatiu e un baiat destept si de bun simt, din familie de baieti destepti si bogati. N-aveti voi, comentatorilor, de unde sa stiti daca sunteti veniti cu paiu' pe conducta in amonte... Pentru voi politician = corupt. Mars in Coreea de Nord cu voi!
Raspunde

biciclist

Acum 6 ani

Atunci primul lucru pe care trebuia sa-l faca e sa ceara demisia lui Dragnea. N-a facut-o. Deci este doar un alt complice la furt. psdist = hot si corupt!
Raspunde

...

Acum 6 ani

niste marionete..oricum infecte...oricum tot jegosii aia batrani trag sforile...atata timp cat liderul psd e un repetent, condamnat penal, cu alte dosare penale pe rol, "familist" convins, ce sa astepti de la partidul ala?
Raspunde

Odin

Acum 6 ani

Arata foarte bine! Nebarbieriti, incruntati, pusi pe fapte mari ... dar: - peștele de la cap se-mpute deci e doar o chestiune de timp având în vedere tătuca de unde izvorăște înțelepciunea. - e normal sa se lase cu "lovituri" in vechea conducere, e traditia comunista. Conducerea nu este inlocuita ci "asasinata". - nu au facut parte nici unul din PCR ci din PSD.... - toti anii astia sub stravechea conducerea unde au fost valorile (strivite nemilos) si determinarea acestori "lupisori"?
Raspunde

Vasile V. Vasile

Acum 6 ani

Bre nea odine, e o tradiție românească asta cu datu' la gioale. ca și chestia aia cu ”greaua moștenire” de la ăia dinainte... așa, de curiozitate, toți au sub 41 de anișori?
Raspunde

ioan

Acum 6 ani

Adela cred ca este o mare romanca - ex. din comentariul inteligent al domniei sale - (ma face sa cred ca creierului tau). .
Raspunde

Adela

Acum 6 ani

Extrapolati, va rog.
Raspunde

ss

Acum 6 ani

Bai Gabi Marin,cand vii cu X6-le tău minunat la grădinița nr.42,parchează dreaku in parcare ,macar cand sunt locuri libere.Si cand sunt locuri libere tot de-a latu o pui si blochezi alte mașini,Asta spune ca ești din același aluat al psd-istului clasic=arogant,tupeist si hot
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus