Sâmbătă,
29.01.2022
Innorat
Acum
-1°C

Sebastian Ghiţă a fost eliberat din arestul din Serbia, după ce a plătit o cauțiune de 200.000 de euro

Sebastian Ghiţă a fost eliberat din arestul din Serbia, după ce a plătit o cauțiune de 200.000 de euro

Fostul parlamentar Sebastian Ghiţă a fost eliberat, vineri, din arestul din Serbia, după ce avocatul său a plătit o cauţiune de 200.000 de euro. Ghiţă nu are însă voie să părăsească Belgradul, scrie Mediafax.

ebastian Ghiţă a fost eliberat pe cauţiune, decizia fiind luată cu acordul procurorilor care au acceptat stabilirea unei cauţiuni în valoare de 200.000 de euro. După ce avocatul apărării a plătit cauţiunea la Banca Naţională a Serbiei, judecătorul a dispus revocarea măsurii arestului şi eliberarea lui Sebastian Ghiţă.

Fostul parlamentar are obligaţia de a rămâne într-o reşedinţă temporară pe teritoriul oraşului Belgrad şi de a se prezenta la o secţie de poliţie de două ori pe lună. Paşaportul lui Ghiţă a fost confiscat de instanţă.

În cazul în care Sebastian Ghiţă părăseşte locuinţa fără aprobarea instanţei, atunci magistraţii vor confisca, fără consimţământul acestuia, cauţiunea depusă pentru eliberare.

Vizualizari: 900

Comentarii

2 comentarii

Soni

Acum 4 ani

Se pișă el pe 200.000 EUR. Dispare!
Raspunde

sinergistina

Acum 4 ani

Barbă, mustață, perucă...si o nouă identitate, in Paraguay !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus