Marţi,
27.09.2022
Ploi Scurte
Acum
14°C

Un jandarm a ajutat un bătrân să își recupereze borseta cu bani și acte

Un jandarm a ajutat un bătrân să își recupereze borseta cu bani și acte

Datorită vigilenței unui jandarm, aflat în serviciul de pază și protecție la Agenția Județeană a Finanțelor Publice Sibiu, un bătrân de 79 de ani și-a recuperat actele și banii aflați într-o borsetă uitată în fața unui ghiseu.

Astăzi, în jurul orei 13,30, plutonierul major Ciprian Macarie a observat în fața unui ghișeu o borsetă de culoare neagră. În prezenţa unui martor, a procedat la verificarea conţinutului acesteia în vederea identificării posesorului, transmit reprezentanții Jandarmeriei Sibiu.

A fost găsit un portofel în care se aflau suma de 122,00 ron, o carte de identitate și 2 carduri de sănătate aparţinând unui bărbat în vârstă de 79 de ani din jud.Sibiu.

"În timpul efectuării verificărilor, posesorul și-a făcut apariția la sediul Agenției Județene a Finanțelor Publice Sibiu, moment în care a fost identificat de către Plutonierul major Ciprian Macarie, care i-a restituit suma de bani și obiectele găsite.  Bărbatul, a mulţumit jandarmului pentru vigilenţa sa şi pentru modul de executare a serviciului," se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Sibiu.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Stefanini, Compa, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

(-)

Acum 5 ani

Bravo, bah isteților! Asta da stire... Tratati problema, de parca menirea jandarmilor este de-a le subtiliza oamenilor portmoneul, nu de-a fi in sprijinul acestora!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus