Zece bucătari de la Street Food Festival își vor face mâine, 3 iunie, cumpărăturile la Piața Volantă Transilvania.
Ingredientele locale vor fi apoi gătite chiar la fața locului, așa că sibienii vor avea ocazia să deguste porcul de Mangalița gătit chiar de unul dintre cei mai apreciați chefi prezenți în acest weekend la Sibiu: Chef Nicu Crăciun de la Cimbru!
”Această colaborare între Consiliul Județean Sibiu, organizatorul pieței volante, și Street Food Festival, urmărește să încurajeze valorificarea gusturilor locale în evenimentele gastronomice, aceasta fiind una dintre mizele importante ale Programului Sibiu - Regiune Gastronomică Europeană. Vă reamintim că etichetele de la fiecare tarabă dau detalii despre proveniența produselor”, spun reprezentanţii Consiliului Județean Sibiu, într-un comunicat de presă.Tot mâine, insula tradițiilor din cadrul pieței va fi animată cu ajutorul copiilor de la clasa de fluiere de la Săliște coordonată de instructor Alexandru Tărtăreanu si Grupul Vocal ,,Doruri Sibiene" condus de profesoara Izabela Tomiţă.
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Tag-uri: Consiliul Judetean Sibiu , Consiliului Județean Sibiu , mancare sibiu , Regiune Gastronomică Europeană , Street Food Festival Sibiu , demonstratie , Pentru Sibiu , Grupul Vocal Acapella , Programului Sibiu Capitală Cul , Doruri Sibiene , Piața Volantă Transilvania , Chef Nicu Crăciun , Alexandru Tărtăreanu , Izabela Tomiţă Popescu , Street Food Cuisine
Vizualizari: 3939
Ultimele comentarii
Acum 2 ore
Newman
Acum 2 ore
Silviu
Acum 2 ore
Emil
Acum 3 ore
Sibian
Acum 3 ore
Sibian