Vineri,
02.12.2022
Parțial Noros
Acum
2°C

O companie românească angajează zeci de oameni în Zona Industrială Vest. Minim 8 clase

O companie românească angajează zeci de oameni în Zona Industrială Vest. Minim 8 clase

Una dintre cele mai importante companii cu capital integral românesc care acționează în domeniul logistic, RSK Development, angajează în acest moment peste 50 de oameni pentru depozitul și fabrica din Sibiu.

RSK Development este specializată în activități logistice și activități suport pentru întreprinderi și are un depozit în Zona Industrială Vest, precum și o fabrică în vecinătatea Aeroportului Internațional Sibiu.

Conform reprezentanților companiei, joburile disponibile la Sibiu vizează pozițiile de manipulant marfă pe timp de noapte, operator logistică și operator asamblare piese.

Spre exemplu, pentru depozitul logistic de curierat din Zona Industrială Vest sunt căutați manipulanți marfă pentru program de luni până vineri în intervalul orar 20:00 – 04:00 sau 23:30 – 07:30. Cei interesați trebuie să aibă minim opt clase și capacitatea de a munci pe timp de noapte. În schimb, compania oferă pachet salarial atractiv cu bonuri de masă incluse, un contract de muncă pe perioadă nedeterminată, plata orelor suplimentare și prime de sărbători.

Warehouse

Pentru fabrica din zona Aeroportului RSK Development caută să angajeze manipulanți marfă pentru program de lucru în patru schimburi. Detalii despre cerințele și beneficiile acestui job găsiți aici.

banner_couriers

Nu în ultimul rând, compania dorește să angajeze 25 de operatori asamablare, atât femei cât și bărbați, pentru program de lucru în patru schimburi. Cine vrea să aplice trebuie să aibă minim opt clase, dexteritate și atenție la detalii. Viitorii angajați pe aceste poziții primesc un pachet salarial atractiv cu bonuri de masă incluse, transport asigurat din județul Sibiu, contract de muncă pe perioadă nedeterminată, plata orelor suplimentare și prime de sărbători.

103325425

Detalii complete despre toate slujbele disponibile la RSK Development găsiți pe platforma de joburi www.turnulsfatului.ro/locuridemunca.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau dacă vrei un job mai bun pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Continental, Wenglor, Stefanini, Takata, Gnoato Est, RSK Development, Arvato Bartelsmann, Fântânița Haiducului, Harting, Unimat, Compa, Harley Burger, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Donuterie, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 5 ani

Oare de ce nu s-or înghesui "somalezii" la Marquardt, daca tot e "sistemul de bonusuri si alte avantaje" atat de performant?...Bleaaah!
Raspunde

Calea lui Traian FN

Acum 5 ani

Sibiul pentru noi este Ramnicu Valcea doi!!!
Raspunde

noica

Acum 5 ani

Stii cum se boteaza oltenii: - A Tatalui si Fiului si i-a calea Sibiului :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus