Luni,
27.09.2021
Ceata
Acum
7°C

Alegeri la Marpod. Nu au votat 217 persoane

Alegeri la Marpod. Nu au votat 217 persoane

488 de locuitori ai comunei Marpod s-au prezentat la urne pentru a-și alege primarul cu o oră înaintea închiderii urnelor. Din cei 705 alegători trecuți pe listele de vot s-au prezentat la urne 488. Cei mai mulți au fost la secția deschisă la Primăria Marpod – 316, însă o prezență mai bună s-a înregistrat la secția deschisă la fosta școală generală din Ilimbav. Aici au votat deja 111 persoane din cei 131 înscriși în listă (81,88%).

Locuitorii din Marpod trebuie să aleagă între candidatul PSD – Bogdan Bârsan și cel PNL, actualul primar interimar, Nicolae Țiban, pentru a-l înlcoui pe fostul primar Sebastian Dotcoș, care a demisionat.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau dacă vrei un job mai bun pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Continental, Wenglor, Stefanini, Takata, Gnoato Est, RSK Development, Arvato Bartelsmann, Fântânița Haiducului, Harting, Unimat, Compa, Harley Burger, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Donuterie, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus