Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
14°C

VIDEO - Șicanare pe Valea Oltului: Șoferul unei mașini frânează brusc în fața unui TIR

VIDEO - Șicanare pe Valea Oltului: Șoferul unei mașini frânează brusc în fața unui TIR

Supărat că nu a reușit o depășire și a fost nevoit să se replieze în spatele unui TIR, șoferul unui autovehicul înmatriculat în județul Argeș s-a gândit că n-ar fi rău să se răzbune frânând brusc, fără un motiv întemeiat, în fața TIR-ului. Asta după ce a efectuat o nouă depășire încălcând regulile de circulație.

Imaginile au fost filmate pe Valea Oltului, zilele trecute, chiar din cabina autocamionului, după care au fost postate pe site-ul de profil Trafictube.ro.

În clip se poate observa cum șoferul de TIR este nevoit să frâneze foarte puternic pentru a evita impactul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

14 comentarii

ag12gwh

Acum 6 ani

oare nu poate spune multumesc ca nu la lasat tiristul sa depaseasca ca ramanea fara carnet, olteanu aburit !!! eu ii puscam una asa cat sa aibe un stop spart sau avarii minore. in codul rutier pe care trebuia sal citeasca si sal stiie scrie ca nu ai voie sa franez fara motive. eu zic 30 de zile fara carnet !!!
Raspunde

Mihai

Acum 6 ani

e de arges... asa e pe la ei...
Raspunde

...

Acum 6 ani

in arges se dau permisele pe bani, a fost scandal natonal la un moment dat
Raspunde

Mircea Hotaran

Acum 6 ani

Cat mancat in 3 litere exista pe drumul asta... Am mers destul de des pe aici acum cativa ani, + o data sau de doua ori in ultima vreme, si iti vine sa iti pui mainile in cap cand vezi ce inteleg unii prin a conduce...
Raspunde

politrucul

Acum 6 ani

Mhei sibiani, voi putut dați lecție la olteani! Asi de cupa esztem....
Raspunde

un sibian

Acum 6 ani

ce cancer te-a mai creat pe tine, mai spartule?
Raspunde

m

Acum 6 ani

Arges e in muntenia, nu oltenia. Chiar mai rau. Inteleg (vorba vine) sa fii excentric si sa sicanezi o masina mica, dar un tir...e prea evident sinucigas.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

un sibian

Acum 6 ani

doi soferi de paie!!! ala cu masina mica putea sa se bage fara prea multe dureri de cap in fata tirului din prima. s-a panicat tot canda ajuns sa traga dreapta sa revina. Putea sa franeze usor ala cu tiru ca sa-l lase sa intre, intra ala intre tir si masina din fata si nu era nici o problema.
Raspunde

Tu es stultior quam asinus

Acum 6 ani

Bah, da' cum le stii tu pe toate! E ceva pe lumea asta, la care sa nu te pricepi?
Raspunde

...

Acum 6 ani

dobitoc de sofer de ag. daca moare cu dreptatea in mana il incalzeste cu ceva?
Raspunde

Cititescu

Acum 6 ani

Un caz tipic de AGRESIVITATE IN CONDUCERE, de iresponsabilitate generatoare de accidente. Ce s-ar fi intamplat daca soferul depasit nu avea camera de filmat si l-ar fi lovit in spate pe idiot? Era bun de plata pentru ca nu a respectat distanta legala?!! De unde se vede cat de necesara e o camera de filmat pe masina!
Raspunde

Cititescu

Acum 6 ani

Daca citesti ce scriu unii in comentarii poti observa cu usurinta ca respectivii, daca au - sau vor avea - carnet de conducere, se vor comporta la fel de agresiv. Asta-i nivelul de educatie.
Raspunde

Pop

Acum 6 ani

Am patit acelasi lucru in Sibiu + injuraturi supliment ... Masina cu nr de Sibiu , volan pe dreapta :-) . L-am filmat si eu ...
Raspunde

Vasile V. Vasile

Acum 6 ani

Şi dacă l-ai filmat, ce-ai făcut? Te-ai dus la Poliţie să depui reclamaţie?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus