Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Locuri de muncă în Europa pentru sibieni

Locuri de muncă în Europa pentru sibieni

La începutul acestei luni, angajatorii europeni ofereau prin intermediul Rețelei EURES, peste 800 de locuri de muncă, în diferite țări din Europa. Cele mai multe joburi sunt în țări precum Italia, Germania sau Danemarca.

Cele mai multe locuri de muncă vacante se referă la muncitori necalificați, asistenți medicali sau lucrători, însă oferta este mult mai diversificată.

Pentru ocuparea acestor posturi vacante se solicită experiență, calificare în domeniu precum şi cunoştinţe bune sau foarte bune de limbă a statului respectiv, sau de limbă engleză.

”Persoanele cu domiciliul ȋn județul Sibiu, care corespund cerințelor ofertelor, se pot adresa asistentului EURES din cadrul A.J.O.F.M Sibiu, strada Morilor nr. 51A, Sibiu, telefon 0269/210.882 int.119 pentru a fi informate, consiliate și mediate ȋn vederea obținerii unui loc de muncă ȋn străinătate, sau pot viziona detaliile ofertelor accesând portalul  EURES național  www.eures.anofm.ro”, arată reprezentanții AJOFM Sibiu.
În același timp, o ofertă importantă de locuri de muncă în străinătate găsiți și pe platforma turnulsfatului.ro/locuridemunca. Spre exemplu, compania Marlex Duo caută să angajeze pentru Germania femei care să îngrijească bătrâni sau femei care să în bucătărie și cameriste în hoteluri. Aceeași companie caută să angajeze și bărbați care să lucreze într-o fabrică de mezeluri, tot în Germania.

Detalii despre joburile oferite și cum puteți aplica găsiți în anunțul de pe turnulsfatului.ro/locuridemunca.

Și compania Dream Personal Logistik GmbH vrea să angajeze sibieni pentru a munci în Germania. Dream Personal Logistik GmbH (DPL GmbH) a fost înființată în anul 2014 și are în momentul de față aproximativ 150 de persoane angajate, fiind în continuă dezvoltare și căutare de personal dornic de a lucra în străinătate.

În acest moment DPL GmbH persoane care să se ocupe de comisionare, sortare și împachetare de produse la bandă. Salariul oferit variază între 8,85 și 9,85 euro pe oră. Detalii despre job și cum puteți aplica găsiți pe turnulsfatului.ro/locuridemunca.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau dacă vrei un job mai bun pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Continental, Wenglor, Stefanini, Takata, Gnoato Est, RSK Development, Arvato Bartelsmann, Fântânița Haiducului, Harting, Unimat, Compa, Harley Burger, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Donuterie, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Bine ca sunteti voi deștepți! Dar "noi" cu ce v-am greșit?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus