Vineri,
27.11.2020
Ceata
Acum
-5°C

USR cere alegeri anticipate

15 Iunie 2017 15:55

USR cere alegeri anticipate

USR a declarat, joi, că alegerile anticipate sunt “soluţia decentă” pentru a ieşi din criza generată de decizia PSD-ALDE de a-i retrage sprijinul premierului Grindeanu. “Partidul Uniunea Salvaţi România constată cu îngrijorare că liderii coaliţiei de guvernare PSD-ALDE catapultează România într-o criză politică pentru a-şi satisface interesele pur personale din sfera penală. Alegerile anticipate reprezintă singura soluţia decentă în această situaţie”, se arată într-un comunicat de presă transmis de USR și citat de Mediafax. USR susţine că “cel puţin aparent, nedezvoltarea suficientă a relaţiilor cu Rusia a determinat CPExul PSD să îi spună konieţ lui Grindeanu, dar acesta le-a răspuns cu niet”.

Uniunea Salvaţi România a ironizat faptul că evaluarea activităţii Guuvernului a fost făcută de “Darius Vâlcov, un specialist în întâlniri nocturne cu iz penal”. “Ţine de consecvenţa politică faptul că evaluarea activităţii unui Guvern care şi-a atras eticheta de #noapteacahoţii să fie realizată de către Darius Vâlcov, un specialist în întâlniri nocturne cu iz penal şi capitonarea pereţilor cu tablouri de provenienţă ilicită”, se arată în comunicat.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ella Manu

Acum 3 ani

Ha, ha, ha! Da' cum nu...."pasarea mălai visează"...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus