Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Premierul Luxemburgului, însoțit în Sibiu de soț

Premierul Luxemburgului, însoțit în Sibiu de soț

Premierul liberal luxemburghez Xavier Bettel, aflat într-o vizită astăzi în Sibiu,  a vebit aici însoțit de parenerul său de viață, Gauthier Destenay. Bettel s-a căsătorit în 2015 cu partenerul său belgian, Gauthier Destenay,  devenind astfel primul lider din Uniunea Europeană care se căsătorește cu un partener de același sex.

Xavier Bettel este primul prim-ministru homosexual din istoria Luxemburgului, după ce a fost ales în 2013, în urma unei campanii în care orientarea sa sexuală nu a fost un secret și nici un subiect de dezbatere. Bettel nu este primul șef de guvern din Europa care se căsătorește cu o persoană de același sex. Premierul islandez, Johanna Sigurdardottir, la putere din 2009, s-a căsătorit cu partenera ei în 2009.

Oaspeții au început plimbarea prin centrul Sibiului, în ciuda vremii neprielnice.

19250140_10213453865045400_295109577_o

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Thom

Acum 6 ani

''în urma unei campanii în care orientarea sa sexuală nu a fost un secret și nici un subiect de dezbatere.'' BINGO ! Si de ce presa aici incearca sa scoata in fata chestia asta, ce tine de viata privata ? Oare unora le place prea mult barfa, corcoteala ?! Presa t(z)ata !
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Si cum spuneați, ca premieru-i de "orientare" liberală sau libertina?....
Raspunde

Pastorel Abagiu

Acum 6 ani

Cat sunt eu de perspicace O-ntrebare nu-mi da pace: Spune tu cu-a ta gurița, Esti băiat ori esti "fetița"?
Raspunde

...

Acum 6 ani

de ce te intereseaza? nu stii cum sa stai?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

apostol

Acum 6 ani

Dar ce cauta acesti gay la noi?D-le presedinte/?Unde ne duci.Sa ne culcam barbat cu barbat.
Raspunde

baubau

Acum 6 ani

Ati uitat sa-i mentionati pe Leo Varadkar, prim-ministrul gay al Irlandei si pe Ana Brnabic, primul ministru gay al Serbiei....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dancp2

Acum 6 ani

intro tara predominant ortodoxa(80%)wener ne baga pe git pe astia..... este un afront la adresa majoraiatii romanilor cer ca biserica ortodoxa sa il BLESTEME pe jihanis si ai lui guy pentru aceasta jignire
Raspunde

Anghel H.

Acum 6 ani

lui dancp2 ..Iohannis nu it baga pe nimeni in pat asa ca lasa-l in pace...nimeni nu iti baga nimic pe git...dar si tu fii tolerant cu altii, nu te deranjeaza cu nimic, nu te jignesc, asa ca vezi-ti de traba si insoara-te cu cine vrei tu! Iohannis ti-o facut un oras de vis si ai turism si investitori din cauza asta..asa ca zi-i macar multam " domnu ' Iohannis ! CLAR?
Raspunde

...

Acum 6 ani

Oras de vis?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus