Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
12°C

Raluca Turcan, aleasă prim-vicepreședinte PNL

Raluca Turcan, aleasă prim-vicepreședinte PNL

Liberalii și-au completat astăzi forul de conducere, după ce ieri l-au votat pe Ludovic Orban să ocupe funcția de președinte al partidului. Deputatul de Bistrița Robert Sighiartău a fost ales duminică, în cadrul Consiliului Național de Coordonare (CNC), secretar general al Partidului Național Liberal. De asemenea, liberalii și-au ales cei patru prim-vicepreședinți. Ilie Bolojan (Bihor) a fost ales prim-vicepreședinte pe strategii politice, cu 1.292 de voturi, iar Raluca Turcan a fost aleasă cu 1.161 de voturi a fost aleasă prim-vicepreședinte pentru comunicare. Iulian Dumitrescu (Prahova) a fost ales prim vicepreședinte pentru mediul de afaceri și societate civilă — cu 1.264 de voturi, iar Mircea Hava (Alba) prim-vicepreședinte pe relații internaționale — cu 1.329 de voturi.

Deputatul de Sibiu Raluca Turcan, a declarat că liberalii au nevoie de mobilizare și prezență constantă în dezbaterea publică. ”Este o onoare pentru mine să continui în prima linie a bătăliei politice ca prim-vicepreședinte PNL. M-am străduit să servesc acest partid în toate situațiile, chiar și când adversarii politici mă amenințau. Este un început plin de speranță pentru PNL odată cu votul legitim al Congresului și al Consiliului Național. Consider că prin toate acțiunile sale, PSD a devenit un adversar al românilor onești, muncitori și de bună credință. Noi, PNL, avem nevoie de mobilizare, prezență constantă în dezbaterea publică dar și la firul ierbii, soluții argumentate și multă strădanie și empatie în promovarea lor. Succesul PNL va da României o șansă la modernizare și un viitor cu adevărat european!”, a spus Turcan.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 5 ani

D-apa' nij "nooi" nu ne lăsam, ca cu blondele in frunte avuseram "succesuri" multe!
Raspunde

///

Acum 5 ani

Sr putea sa ramana doamna fara functir\/1
Raspunde

John Doe

Acum 5 ani

Ne bucurăm și îi urăm multe împliniri, sănătate și la mai mare prea iubitei blonde a lui Orban, experta noastră în comunicare
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus