Miercuri,
23.06.2021
Partial Noros
Acum
22°C

Astrid Fodor se întâlneşte, miercuri, cu locuitorii din cartierul Dioda

Astrid Fodor se întâlneşte, miercuri, cu locuitorii din cartierul Dioda

Primarul Astrid Fodor se întâlnește miercuri cu locuitorii din Zona Dioda, în cadrul unui proiect al Asociației pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu, anunță organizatorii. Evenimentul va avea loc miercuri, 21 iunie, de la ora 18:00, în sala E11 la Facultății de Știinte Economice și Administrative a Universității Lucian Blaga - complex Dioda.

Întâlnirea primarului Astrid Fodor cu locuitorii de aici are loc în cadrul proiectului Zilele Vecinătății și vine la puțină vreme după încheierea lucrărilor la infrastructura acestui cartier.

Festivalul Zilele Vecinătății este în acest an la a IV-a ediție și are loc în 24-25 iunie pe strada Hipodromului.

"Unul din obiectivele Zilelor Veninătății este de a atrage atenția orașului din piețele centrale spre zone unde nu au mai fost organizate evenimente de mare amploare. Astfel, evenimentele culturale se desfășoară în zone din afara centrului istoric și se adresează locuitorilor din cartierele Sibiului", transmit organizatorii printr-un comunicat de presă.

Prima ediție a Festivalului a avut loc pe Bulevardul Mihai Viteazu a cartierului Hipodrom, cea de-a doua pe Strada Semaforului a cartierului Vasile Aaron, iar cea de-a treia ediție s-a desfășurat pe strada Ludoș din cartierul Valea Aurie.

Comentarii

8 comentarii

TALIDA RUNCU

Acum 4 ani

Doamna Astrid Fodor este un om bun. Bag mana in foc pentru dansa!
Raspunde

Cl. Anul Politic

Acum 4 ani

S-a vindecat arsura ? Din 1990 încoace tot oameni buni avem în politică.
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 4 ani

Bah oameni buni, io zambetu' asta, l-am mai vazut la mine la stana multiplicat de zeci de ori, cand-i berbecu "furios"....
Raspunde

bogo

Acum 4 ani

Dintr-un festival in altul...dar ce facem cu jegul din oras?
Raspunde

cetatean

Acum 4 ani

Dialogul este o arta, pe care romanii n-o prea stapanesc. Putin probabil sa fie o intalnire constructiva si agreabila. Mai bine face dansa linistitita si singura (ca sa nu-i distraga atentia binevoitorii) o PLIMBARE prin cartier si trage niste concluzii: 1. nici un copac semanat de Primarie in ultimii 30 de ani , de cand s-au construit blocurile. Numai flora spontana sau plantata de catre rezidenti 2 nici un loc de joaca 3. aglomeratie maxima!!!
Raspunde

locatar

Acum 4 ani

Prunus cerasifera adica CORCODUSI si ne prefacem ca e inverzit orasul, ca niste copaci valorosi, adecvati pentru aglomerari urbane, castani si tei COSTA mai mult decat panselutele si muscatele plantate DOAR in centru!
Raspunde

cetatean

Acum 4 ani

Ptovesti,, povesti.....Orasul are inca multe locuri deplorabile, strazi de pamant, ....si asta in 2017 !!!!
Raspunde

Regan Ionela

Acum 4 ani

Doresc ca persoanele abilitate din Primărie sa se uite si in zona Gării deoarece mizeria si boschetarii predomina.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus