Luni,
24.06.2024
Parțial Noros
Acum
29°C

”Afacerea” Fabrica de creioane. 11 dosare penale

”Afacerea” Fabrica de creioane. 11 dosare penale

Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu informează prin purtătorul său de cuvânt că între părțile implicate în desfășurarea activității la fabrica de pe strada Râului există 11 dosare penale. În plus, după evenimentul din 14 iunie, când un schimb de muncitori a fost scos în stradă re reprezentanții unei alte societăți există alte două plângeri care vizează infracțiuni de distrugere, lovire și tulburare de posesie. ”Conflictul durează din 2016, de atunci s-au tot depus plângeri la noi de-o parte și de cealaltă. Plângerile vizează infracțiuni de natură penală și în prezent sunt înregistrate 11 dosare penale în care se fac cercetări în privința unor infracțiuni contra-patrimoniului, infracțiuni contra persoanei și infracțiuni de serviciu. Toate acestea cercetări se fac sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter. ”În urma conflictului din 14 iunie s-au depus două plângeri, de-o parte și de cealaltă, o plângere în care sunt vizate infracțiunea de distrugere și o plângere în care sunt vizate tulburarea de posesie, lovirea și distrugerea”, mai arată purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Despre acest subiect s-a scris aici:

http://www.turnulsfatului.ro/2017/06/18/actualizare-singura-fabrica-de-creioane-din-sud-estul-europei-sechestrata-in-sibiu-schuller-ne-a-amenintat-si-a-incitat-la-violenta/

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Elena

Acum 7 ani

Daca am sta putin sa gandim, nu este nimeni de neinlocuit, dar avand in vedere faptul ca domnul Niturad a inchiriat spatiul respectiv in favoarea S.C. Gesib Investment S.R.L. reprezentata de domnul Schuller pentru desfasurarea activitatii pe o perioada determinata, dar firma respectiva nu a respectat obligatiile contractuale( plata utilitati, chirie), consider ca nici angajatii firmei Gesib nu au o siguranta in ceea ce priveste incasarea salariului si plata contributiilor fata de stat in viitor. Am luat in calcul conditiile si beneficiile oferite de domnul Niturad pe viitor si m-am decis sa fac parte din echipa dansului. Dragi colegi, va asteptam in echipa noastra! Ganditi-va inainte sa faceti un pas gresit.
Raspunde

mitica

Acum 7 ani

Niturad = un smecher de Bucuresti; cine-l cunoaste stie ca nu vb prostii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus