Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
3°C

Ședință cu primarii la Consiliul Județean. Colaborare pentru dezvoltarea județului

Ședință cu primarii la Consiliul Județean. Colaborare pentru dezvoltarea județului

Conducerea Consiliului Judeţean Sibiu a chemat ieri primarii din județ, reprezentanții prefecturii și directorii instituţiilor avizatoare, pentru a discuta despre dezvoltarea unitară a județului.

Concret, s-a vorbit despre găsirea unor soluții pentru armonizarea activității instituțiilor implicate în procedura de eliberare a titlurilor de proprietate și de avizare a planurilor urbanistice generale, de a identifica impedimentele întâmpinate de cei care le parcurg și soluții pentru înlăturarea lor.

”S-au făcut propuneri de modificare a Regulamentului de funcționare a comisiei județene de fond funciar, propuneri ce vor fi analizate de această comisie miercuri, 21.06.2017”, spun reprezentanții CJ Sibiu.
De asemenea, s-a prezentat de către reprezentanții instituțiilor cu rol în avizarea PUG-urilor succesiunea etapelor de preferat a fi parcurse în procedura de avizare și s-au identificat soluții la alte probleme punctuale ridicate de cei prezenți la întâlnire.

IMG_7030

 

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus