Luni,
22.07.2024
Partial Noros
Acum
25°C

Tinerii sunt așteptați să se înscrie la „Şezătoare printre cărţi“, la Mediaș

Tinerii sunt așteptați să se înscrie la „Şezătoare printre cărţi“, la Mediaș

Luna viitoare, Biblioteca municipală „St. L. Roth” Mediaş organizează un mini atelier de cusături tradiţionale româneşti, destinat tuturor celor care doresc să se inițieze în arta cusutului, în cunoașterea tradițiilor populare și a portului românesc. Proiectul se adresează tinerilor cu vârsta de peste 11 ani, care doresc să-și petreacă într-un mod plăcut, dar și educativ vacanța.

Întâlnirile vor avea loc de două ori pe săptămână, în fiecare marți şi joi, de la ora 10.00 – 12.00, în Sala de lectură a bibliotecii. Înscrierile se fac la sediul instituției - Piața Regele Ferdinand I nr. 1. Participarea este gratuită și se realizează pe baza fişei electronice de bibliotecă.

„Şezătoare printre cărţi este un proiect în cadrul căruia participanții se vor iniția în mânuirea acului şi a aței, învăţând diferite tehnici de bază, pe etamină, motive din culegerile de cusături, broderii, artă populară şi decorativă aflată în fondul de carte al Bibliotecii municipale „St. L. Roth” Mediaş”, transmit organizatorii.

Zilele în care se vor desfășura întâlnirile sunt 4, 6, 11, 13, 18, 20, 25 și 27 iulie, în intervalul orar 10.00 – 12.00.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus