Miercuri,
12.08.2020
Partial Noros
Acum
15°C

Atenție în trafic, începând de astăzi se închide strada Hipodromului

23 Iunie 2017 09:00

Atenție în trafic, începând de astăzi se închide strada Hipodromului

Pentru a facilita organizarea Festivalului Zilele Vecinătății strada Hipodromului se va închide între străzile Oituz și Mirăslău începând de vineri, 23 iunie, de la ora 17:00, până luni, 26 iunie, ora 8:00, ocupând carosabilul și spațiile de parcare.

În cadrul festivalului Zilele Vecinătăţii, locuitorii cartierului Dioda sunt aşteptaţi să îşi petreacă timpul la atelierele pentru copii şi concursurile de desene pe asfalt, măsurându-şi glicemia şi tensiunea, urmărind demonstraţii de dans, participând la treasure huntul Tag the Flag, sau pur şi simplu petrecându-şi timpul în parcul de distracţii ori la terasa amenajată pe str. Hipodromului.

”Sâmbăta, de la ora 17:00, va avea loc deja binecunoscutul concurs de maşinuţe de lemn. În acest an, maşinuţele sunt pregătite de către copiii din cartier şi părinţii lor, chiar în cadrul atelierelor organizate pe tot parcursul zilei de sâmbătă. Tot sâmbătă, începând cu ora 20:00, vor urca pe scena amenajată pe str. Hipodromului: Wildchild, DJ Mircea Mihăilă şi Deepcentral iar duminică, de la ora 19:00, va avea loc un concert de muzică populară cu Alina Bîcă, Viorica Telcean, Traian Stoiță, Comelia Cosma Stoiță, Radu Goța”, spun organizatorii.

Zilele Vecinătăţii este un eveniment organizat de către Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului.

Foto ZV2

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

15 comentarii

...

Acum 3 ani

daca la fiecare asfaltare de parcare se vor organiza paranghelii din astea nu mai avem nevoie in sb de fits, tiff.....oare in ce cartier il vor chema pe guta?
Raspunde

Cl. Anul Politic

Acum 3 ani

În Gușterița și în Turnișor.
Raspunde

Cocardiel-luptător din Marginime

Acum 3 ani

Ti-l dorești atat de mult? Daca esti om cu stare, l-ai putea chema la o petrecere privată de-a ta
Raspunde

BON

Acum 3 ani

Nu văd ce legătură au cetăţenii din cartierul "Dioda" cu str. Hipodromului. De ce nu-şi organizează zilele vecinătăţii la ei în cartier?
Raspunde

...

Acum 3 ani

acum urmeaza sa aflam daca exista iluminat cu leduri - si in acest caz putem sa spunem zona (cartierul) dioda sau au iluminat cu lampi cu vapori de sodiu - si atunci vom redenumi zona lampa fermecata sau felinarul rosu sau.....mai propuneti si voi
Raspunde

The one

Acum 3 ani

patetic!
Raspunde

Diablo, regele infernului

Acum 3 ani

Numa bine că toate mașinile parcate în zona aia vor veni tot în parcarea din continuare de pe Hipodromului.....care oricum era absolut plină, că unele străzi îs în construcție și parcările-s blocate...
Raspunde

rosu

Acum 3 ani

Decat sa participe la "la treasure huntul Tag the Flag", mai bine explicati copiilor ce inseamna, de fapt, vecinatatea. Citez un pasaj: Vecinătatea era o formă de organizare între mai mulţi locuitori de pe aceeași stradă sau din mai multe străzi alăturate, care contribuiau la buna rânduială a locului şi a familiilor.
Raspunde

A

Acum 3 ani

O alta tampenie in orașul asta. Nu înțeleg legătura dintre strada Hipodromului si cartierul Dioda. Daca voiau sa organizeze asa ceva, sa fi blocat străzile din acea zona, proaspăt "modernizată". Sa nu mai menționam ca absolut nimeni nu a fost interesat de părerea locuitorilor din acea zona.
Raspunde

Maracine

Acum 3 ani

Credeam ca daca ma mut din Ramnicu Valcea scap de tiganisme de genul. Aparent concitadinii mi-au luat-o inainte. Merci...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus