Miercuri,
30.11.2022
Innorat
Acum
-2°C

Cât te costă să vezi meciurile echipei FC Hermannstadt în Liga 2

Cât te costă să vezi meciurile echipei FC Hermannstadt în Liga 2

FC Hermannstadt a pus în vânzare abonamentele pentru următorul sezon al Ligii secunde la fotbal.

Abonamentele sunt valabile în toate competițiile oficiale și asigură accesul suporterilor la toate meciurile pe care echipa le va susține pe teren propriu din Liga a II – a şi Cupa României.

Totodată, în funcție de zona aleasă suporterii pot avea parte de beneficii suplimentare pe durata campionatului.

Prețuri:
  • Zona I (sector VIP) – 1000 lei/sezon
  • Zona II (sector central) – 500 lei/sezon
  • Zona III (sectoarele laterale) – 200 lei/sezon
Toate abonamentele sunt în partea acoperită a tribunei oficiale.

Înaintea fiecărui meci se vor pune în vânzare bilete pentru partea neacoperită a tribunei la prețul de 10 lei / pers.

Pentru achiziționarea unui abonament trebuie să sunați la numărul de telefon (0745) 175 685, să lăsați un mesaj pe pagina de Facebook sau trimiteți un e-mail pe adresa: fchermannstadt@yahoo.com.

biletele fc hermannstadt

Jucătorii echipei FC Hermannstadt s-au reunit ieri și au început pregătirile pentru Liga 2.

Cei 19 jucători care s-au prezentat sub comanda noului antrenor principal, Alexandru Pelici, sunt următorii: Cătălin Căbuz (venit sub formă de împrumut de la FC Viitorul), Dragoş Ciorgovean - portari; Alexandru Străulea, Cătălin Pîrvulescu, Radu Crişan (Astra Giurgiu a fost de acord să-i prelungească împrumutul la Sibiu pentru încă un sezon), Robert Bratu, Daniel Tătar, George Monea, Cristian Chifu, Lucian Dumitriu (Foresta Suceava), Bogdan Piko, Radu Necşulescu, Petrişor Petrescu, Alexandru Neacşa, Bogdan Rusu (Foresta Suceava), Ştefan Blănaru (ASU Poli Timişoara), Adrian Cîrstean, Cătălin Tineiu (revenit după împrumutul la Performanţa Ighiu) şi Ştefan Băghiceanu (Unirea Jucu, în probe).

pelici fc hermannstadt

Au lipsit motivat Radu Criştiu, Răzvan Dâlbea şi Cristian Seiwerth, cei trei urmând să revină la antrenamente înaintea plecării în cantonament.

„Am început un nou ciclu de pregătire, cu un nou staff tehnic şi cu mai mulţi jucători noi. Deocamdată nu am reuşit să ne întâlnim cu toţii la stadion. A fost un prim antrenament reuşit, în care s-a urmărit reacomodarea la efort şi reacomodarea cu mingea. Urmează vizita medicală şi câte un antrenament pe zi, pe Stadionul „Obor", până la finalul acestei săptămâni, iar sâmbătă e programat un joc - şcoală, urmând ca duminică să plecăm în cantonament. Mai sunt câţiva jucători în vederile noastre. Sperăm ca, la ora plecării în cantonamentul de la Săcele, lotul să fie complet. Intenţionăm să deplasăm un lot de 25 de jucători", a declarat antrenorul secund Eugen Beza.
Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Ienachita Slobozescu

Acum 5 ani

Ar trebui sa se amenajeze locuri pentru gratare pentru ca dupa meci sa ne simtim bine cu familiile la un gratarel si traditionalii mititei, ca doar suntem sibieni!
Raspunde

(-)

Acum 5 ani

"Băieții" din imagine , sunt aspiranti la lotul de trânta?
Raspunde

rosu

Acum 5 ani

Sibienii, dupa meci, merg, traditional, la Bolta Rece. Si acolo se misca ceva, am citit. Deci, Ienachita, te invit sa devii "sibian traditional."
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus