Sâmbătă,
19.06.2021
Parțial Noros
Acum
21°C

VIDEO – Filiala Pescarilor Sibiu populează Oltul cu șalău, caras și amur

VIDEO – Filiala Pescarilor Sibiu populează Oltul cu șalău, caras și amur

Filiala Pescarilor Sibiu desfășoară astăzi o acțiune de populare a râului Olt cu câteva dintre cele mai căutate specii de pește.

Acțiunea de demarat deja, primii pești fiind eliberați la primele ore ale dimineții, și va continua pe parcursul zilei de astăzi.

Vedeți mai jos cum a decurs:

Reprezentanții Filialei Pescarilor Sibiu spun că acțiunea de populare face parte din programul lor de întreținere a râului Olt, iar speciile de pești sunt unele dintre cele mai apreciate de pescarii sibieni.

”În total vom astăzi popula Oltul cu peste 10.000 de bucăți. Este vorba despre șalău, caras și amur”, a declarat ing. Alexandru Mareș.
Zonele precise unde au loc populările nu vor fi făcute publice, însă ele acoperă Oltul din apropierea cu județul Brașov până spre Valea Oltului.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Cisnadian fără acte

Acum 3 ani

Si ce folos, ca intre a pescui si-a sta pe mal ca idiotul, "granița" e mai subțire decat firul de nylon!
Raspunde

Pastra vue viscerat

Acum 3 ani

exceptionala stire. E de ajuns ca un singur braconier sa o citeasca zi maine se vor inzeci plasale ilegale intinse pe Olt..... Mai urmeaza se ne spuna domnul Mares unde locuieste, unde tine cheile , unde ascunde banii, CNP-ul, etc. Sa fie simplu.
Raspunde

Dorin

Acum 3 ani

De ochii lumii si de gura pescarilor dupa 25 de ani fac si ei o minipopulare pe olt.dupa vreo 100 de actiuni din astea ma i vorbim.....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus