Vineri,
01.07.2022
Cer Senin
Acum
19°C

Simpozion dedicat persoanelor cu dizabilități. Se dorește îmbunătățirea accesului la viața culturală a acestora

Simpozion dedicat persoanelor cu dizabilități. Se dorește îmbunătățirea accesului la viața culturală a acestora

Îmbunătățirea accesului persoanelor cu dizabilități la viața culturală. Aceasta este deviza Asociației Diakoniewerk International care organizează în 06 iulie, la Sala Oglinzilor de la Forumul Democrat al Germanilor din România, Simpozionul Internațional ,,Arta nu are limite.Oferte culturale și de timp liber pentru persoanele cu dizabilități,”. Acesta marchează totodată 10 ani de activitate a Centrului Ocupațional pentru Persoane cu Dizabilități - Sibiu.

„Simpozionul este dedicat îmbunătățirii accesului persoanelor cu dizabilități la viața culturală și socială a urbei noastre, prin cele doua aspecte: schimbarea de percepție a comunității locale asupra persoanelor cu dizabilități în ceea ce privește apartenența la viața socială, iar al doilea privește conștientizarea și responsabilizarea operatorilor culturali de a asigura accesul persoanelor cu dizabilități în spațiile de desfășurare a evenimentelor”, transmit organizatorii.

Totodata se va discuta și aspectul creșterii stimei de sine a persoanelor cu dizabilități în urma participării la evenimentele culturale ale Sibiului. Simpozionul se va desfășura în limba germană și în limba română.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

fiinta vie

Acum 4 ani

Aceste suflete minunate valoreaza , uneori, mai mut ca cei de la care ai asteptari mari. Viata este o lupta , la modul real pt.cei ce poarta suferinta zilnica .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus