Miercuri,
20.01.2021
Parțial Noros
Acum
-3°C

Incendiu de vegetație în inima Sibiului

Incendiu de vegetație în inima Sibiului

Iarba din jurul antenelor radar administrate de Romatsa pe un teren aflat la intersecția Oituz cu Hipodromului a luat foc în cursul acestei după-amiezi.

Actualizare 16:20. Cauza probabilă a incendiului este ”radiația solară reflectată de un obiect”, anunță reprezentanții ISU.

Un strat dens de fum a cuprins zona din cartierul Hipodrom în această după-amiază, după ce iarba din curtea radarelor Romtasa a luat foc. Pompierii sibieni au intervenit și au limitat incendiul de vegetație uscată, dar deocamdată nu a fost stabilită cauza, dacă iarba s-a autoaprins ori o altă sursă de foc a generat incendiul. „Cauza probabilă a izbucnirii arderii se va stabili după lichidarea incendiului. A ars vegetația de pe o suprafață de aproximativ 800 de mp. Incendiul a fost localizat“, arată reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Traficul auto nu a fost afectat. În cursul acestei zile s-a mai înregistrat un incendiu de vegetație uscată la Apoldu de Sus, pe o suprafață de aproximativ 500 de mp.

incendiu hipodrom 2 incendiu hipodrom 3

Vom reveni cu detalii

Foto: Info Trafic Sibiu/Mihai Gociu

 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Pastra vue viscerat

Acum 3 ani

citam din textul articolului :" iarba din curtea radarelor Romtasa a luat foc ". In titlu se vorbeste despre Romatsa. Cand va decideti care este numele corect ? Cand va decideti sa publicati o copie a diplomei de la BAC ?( sa vedem notele le limba romana)
Raspunde

un sas

Acum 3 ani

Romanu nostru in loc sa coseasca iarba o lasa sa se usuce si pe urma o arde .Este m-ai convenabil o interventie a pompierilor pentu stingerea focului decat balotarea finului.Pompierii sunt platiti de toti cetatenii iar baloturile de fin le incaseaza doar UNII....
Raspunde

un sibian

Acum 3 ani

povesti nemuritoare...cei de la Romatsa i-au dat foc...nu e prima data...de data asta l-au scapat de sub control!!! nu ne mai aburti cu aiurelile de mai sus!!!
Raspunde

un sibian

Acum 3 ani

inca ceva...ai este statia de radio a aeroportului...nu e nici un radar acolo...nu scrieti daca nu aveti nici cea mai mica idee!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus