Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

O sibiancă însărcinată în luna a șaptea a murit într-un accident de mașină la Predeal. Nici bebelușul nu a putut fi salvat

O sibiancă însărcinată în luna a șaptea a murit într-un accident de mașină la Predeal. Nici bebelușul nu a putut fi salvat

O sibiancă însărcinată în luna a şaptea a murit ieri după-amiază într-un accident pe DN1, la ieşirea din Predeal. Femeia a fost supusă unei operaţii de cezariană la locul coliziunii, pe stradă, pentru a-i fi salvat bebeluşul. Din nefericire, nici bebeluşul nu a răspuns manvrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

Potrivit jurnaliștilor de la Monitorul Expres,  autoturismul înmatriculat în Sibiu s-a ciocnit ieri cu o autoutilitară de Braşov, pe DN1, la ieşirea din Predeal. În urma impactului, două persoane din autoturism au fost rănite grav, dintre care una a rămas încarcerată, iar şoferul autoutilitarei a fost şi el rănit uşor.

În autoturism se afla şi o femeie însărcinată, aceasta fiind în stop cardiorespirator în momentul sosirii echipajelor de salvare. Poliţia Predeal a deschis o anchetă în acest caz, însă din primele informaţii se pare că şoferul autoturismului este vinovat de producerea accidentului, după ce ar fi adormit la volan şi a ajuns pe contrasens.

accident predeal insarcinata 2

Femeia care a fost rănită grav în accidentul de la Predeal era însărcinată în şapte luni. Potrivit sursei citate, ea nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarată decedată. Un medic de la Maternitatea Braşov s-a deplasat de urgenţă la locul accidentului şi a făcut eforturi disperate pentru a salva bebeluşul.  În timp ce femeia era resuscitată, i s-a făcut o operaţie de cezarină de urgenţă, în stradă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că, din câte a înţeles, şansele ca bebeluşul să supravieţuiască erau minime.

foto monitorulexpres.ro

accident predeal insarcinata 3

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus