Luni,
26.09.2022
Ploi Scurte
Acum
17°C

Biciclist decedat, pe Calea Șurii Mici

Biciclist decedat, pe Calea Șurii Mici

La orele prânzului, ISU s-a deplasat pe Calea Șurii Mici, unde era semnalat faptul că un bărbat în jurul vârstei de 40 de ani căzuse de pe bicicletă și era inconștient.  Echipajul SMURD a constatat decesul persoanei. Mai multe detalii despre împrejurările în care a murit bărbatul, va stabili Poliția.

Revenim cu detalii!

Foto arhivă

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

biciclist

Acum 5 ani

Tragic... Dupa cum se vede, moartea nu-i deloc complicata si timida.
Raspunde

bojo

Acum 5 ani

cine imi poate da mai multe raspunsuri in acest caz?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus