Vineri,
20.05.2022
Acum
0°C

Peste 590 de contestații la Bac, în județul Sibiu

Peste 590 de contestații la Bac, în județul Sibiu

În centrele de examen unde s-a desfăşurat examenul naţional de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2017, au fost înregistrate ieri, 5 iulie 2017, un număr de 592 de contestaţii.

”Cele mai multe contestaţii au fost depuse la disciplina Limba şi literatura română: 205 din care 137 la profil real şi 68 la profilul uman”, spun reprezentanţii Inspectoratului Școlar.

Rezultatele finale vor fi afişate luni, 10 iulie 2017, la ora 12.00.

Rata de promovabilitate provizorie în județul Sibiu este de peste 83%, cee ace plasează județul nostru între cele mai bune din țară.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 4 ani

Buna! Nenea, hai, las-o-n buza sa se-amuze! Sa nu-mi spui c-or fo' prea mari notele...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus