Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

ULBS încearcă să convingă elevele care au luat 10 la Bac să vină la facultate în Sibiu promițându-le câte un laptop

ULBS încearcă să convingă elevele care au luat 10 la Bac să vină la facultate în Sibiu promițându-le câte un laptop

Cele două eleve din județul Sibiu care au obținut media 10 la examenul de Bacalureat vor fi recompensate de Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, în cazul în care vor decide să urmeze cursurile uneia din cele 9 facultăți ale universității sibiene.

Conducerea ULBS a decis să ofere câte un laptop performant fiecăreia din cele două eleve de nota 10.

”Doresc să le felicit pe Cristina Hămbășan și Irina Linte pentru performanța lor și să le transmit că le așteptăm pe amândouă să devină studente ale Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu”, a declarat rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, care a apreciat că situarea județului Sibiu pe primul loc în țară în urma examenelor de Bacalaureat este o performanță deosebită.
”Felicitări elevilor, dascălilor și părinților pentru aceste rezultate deosebite obținute la examenul de bacalaureat. Cu mare drag îi așteptăm la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu să devină viitorii noștri studenți”, a completat rectorul Ioan Bondrea.

Cristina Hămbășan Cristina Hămbășan

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

11 comentarii

un cititor

Acum 6 ani

Ce ar fi daca ULBS nu ar oferi laptop-uri, ci un nivel de studii ridicat, similar cu al altor centre universitare mari din tara?
Raspunde

mos martin

Acum 6 ani

ar scoate studenti capabili si destepti. ce sa faca mcdonaldo si takata cu oameni care gandesc?
Raspunde

...

Acum 6 ani

cele doua eleve de 10 sunt peste nivelul multor profesori din ulbs. deci, cum sa se coboare la nivelul ala?
Raspunde

Vestemean din tata-n fiu

Acum 6 ani

ULBS- o universitate cu mult sub media universitatilor din tara, plina de rude, nepoti, neveste, unchi, amante, in dulcele spirit satesc, salciu sibian. O universitate de saormari si poarta de intrare a oltenilor cu BMW seria 3 din 1992. Mediocritate platita foarte scump. Fata de Babes-Bolyai, ULBS este un fel de festivalul ciorbei de burta fata de UNTOLD.
Raspunde

Prof ULBS

Acum 6 ani

Domnilor de la Turnul Sfatului cand m-ati sustinut la alegeri la ce v-ati gandit, era clar cine sunt !
Raspunde

un pedagog de scoala noua

Acum 6 ani

Mai mare jena! Fetele astea destepte sunt in stare sa-si castige banii pt. un laptop!
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Mno ase ne traba, cine face ca noi, ca noi sa patasca! Acu' daca ne-am esportat" ciobanii" tra' sa ne dam fetele dupa olteni!...
Raspunde

€€€€€€

Acum 6 ani

Sincer, jignitoare propunere ULBS ! Fetele astea au cap, nu gluma, in nici un caz nu stau dupa un laptop... Mai bine le oferiti sa vina la voi, cu posibilitatea sa studieze 2 ani ca exchange student la oricare mare universitate din Europa sau State, apoi un loc asigurat la o multinationala in Sb. No asa mai discutam parca ...
Raspunde

un cititor

Acum 6 ani

"Multinationala" din Sibiu? Glumesti .... Multinationalele sunt in Bucureti, Cluj, Timisoara, etc... In Sibiu sunt cateva fabricute ...
Raspunde

MC.D

Acum 6 ani

Ar fi de preferat sa-si aleaga Universitatea dupa standardul de pregatire si rezultatele studentilor...josnica propunere chiar la nivelul inferior de gandire...halal rector...dupa ce vor termina o universitate renumita vor putea avea de 10 ori mai multe decat se ofera la ULBS!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus