Sâmbătă,
05.12.2020
Parțial Noros
Acum
13°C

Video | Andreea Pavel a încercat să intre în Cartea Recordurilor. Se așteptă omologarea

14 Iulie 2017 14:26

Video | Andreea Pavel a încercat să intre în Cartea Recordurilor. Se așteptă omologarea

Andreea Pavel a încercat astăzi să intre în Cartea Recordurilor doborând cu piciorul 61 de role de hârtie așezate pe capetele unor voluntari, în 60 de secunde.  Ea deține centura neagră în karate și taekwondo și în același timp este multiplă campioană națională și internațională la karate.

”Fizic și psihic sunt foarte pregătită, mă aflu la 100%. Am făcut antrenamentele în așa fel încât acum sunt în vârf de formă, din toate punctele de vedere”, spunea Andreea Pavel pentru Turnul Sfatului înaintea încercării de astăzi.

Pentru a intra în Cartea Recordurilor, sportiva a trebuit să doboare cu piciorul minim 60 de role de hârtie de pe capul unor voluntari, în numai un minut. Vechiul record este de 59 de lovituri și aparține unei canadience.

foto video Federatia Romana de Taekwondo ITF 

"Au fost două încercări filmate plus un test făcut înainte de încercări. Undeva la 85 de voluntari au fost aliniați pe două rânduri. Andreea a doborât mai mult de 60 cât trebuia ca să intre în Cartea Recordurilor, acum problema este câte se omologhează, dar undeva la minim 61 de lovituri au fost în mod cert", a declarat, pentru AGERPRES, Laura Popa, purtător de cuvânt al Federației Române de Taekwon-do I.T.F.

Andreea Pavel are 17 ani şi este multiplă campioană națională şi europeană. Cu o experienţă de 11 ani în artele marțiale, Andreea a cucerit nenumărate medalii la evenimentele sportive la care a participat. Lovitura pe care o va folosi pentru a doborî recordul mondial este lovitura cu care a câștigat majoritatea meciurilor sale.

Citește și

Interviu cu Andreea Pavel, sportiva care va intra în Cartea Recordurilor: Sibiul este în top și cred că merită să fie promovat mai mult

Comentarii

8 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ionut Vl

Acum 3 ani

Doamne cu ce prosti se ocupa si sibieni astia ei nu au drumurii si e plin de gunoaie pe jos si le arde de manifestati de astea prostesti..ce sa mai zici sunte-ti minunatii
Raspunde

Santimbrel Aurelian

Acum 3 ani

ionut, lasa culesu de lebenita si treci inapoi la scoala
Raspunde

Ghitisor Ptutucea

Acum 3 ani

@santimbrel aurelian Crezi ca daca vii din Blaj poti sa fii asa arogant ?
Raspunde

Vecina

Acum 3 ani

Pai Ionuț si ce sa facem pina se fac drumurile si se educa romanii sa nu mai facă atita gunoaie sa ne plângem de mila?
Raspunde

Vecina

Acum 3 ani

Bravo Andreeea
Raspunde

GRIGORE MANEA

Acum 3 ani

Iata unde au ajuns romanii: sa dea cu piciorul o fatuca in hartia igienica sau prosoape de bucatarie si sa doboare recorduri in acest mod!Halal!
Raspunde

Nea Gore Grima

Acum 3 ani

Andreea Pavel a încercat astăzi să intre în Cartea Recordurilor doborând cu piciorul 61 de role de hârtie așezate pe capetele unor voluntari, în 60 de secunde. Ea deține centura neagră în karate și taekwondo și în același timp este multiplă campioană națională și internațională la karate. Vechiul record este de 59 de lovituri și aparține unei canadience. 90% din romani citesc dar nu inteleg ce citesc. sau mai bine zis uite unde au ajuns canadienii ...
Raspunde

iuliana

Acum 3 ani

Sulurile erau din cele refolosite sau ?....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus