Duminică,
21.07.2024
Parțial Noros
Acum
25°C

Conferință USR: “Tăierea pădurilor: de la legal la ilegal”

Conferință USR: “Tăierea pădurilor: de la legal la ilegal”

Filiala Sibiu a Uniunii Salvați România îi invită pe sibieni să participe joi, 20 iulie, de la ora 18, în sala Turandot a Hotelului Ibis la dezbaterea publică cu tema “Tăierea pădurilor: de la legal la ilegal”. ”Nevoia acestei dezbateri vine în contextul abaterilor de la normele legale constatate de echipe ale  unor  organizaţii de mediu  în urma  tăierii unor suprafeţe de pădure atât pe Valea Sadului  cât şi în alte one din ţară”, anunță organizatorii.

Și-au anunțat participarea senatorii USR Allen Coliban, preşedinte Comisia pentru mediu, Mihai Goţiu, membru în Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii, George Marussi, membru în Comisia pentru agricultură, silvicultură şi dezvoltare rurală, deputații Nicuşor Dan, membru in Comisia pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului și Dan Barna.

Au fost de asemenea invitați reprezentanţi ai organizațiilor de mediu, ai ocoalelor silvice private, ai mediului universitar, ai Direcţiei Silvice Sibiu, Gărzii Forestiere Braşov și ai Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus