Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Accident la Ruși. Încă unul, la Săliște, cu patru răniți

Accident la Ruși. Încă unul, la Săliște, cu patru răniți

Două accidente s-au produs în ultima oră, unul la Săliște, pe DN 1, iar celălalt în localitatea  Ruși, pe DN 14.

În accidentul de la Săliște au fost rănite patru persoane, printre care și un copil de 10 ani, toate suferind diferite contuzii, transmit reprezentanții ISU Sibiu. La spital au fost transportați doar copilul și  mama acestuia. Potrivit polițiștilor, accidentul , în care au fost implicate două mașini, s-a produs pe fondul neacordării de prioritate auto. Polițiștii sunt încă la fața locului și efectuează cercetări.

În accidentul de pe DN 14, un bărbat a fost rănit, el fiind găsit de echipele ISU în afara autoturismului, conștient, cu dureri lombare. I s-au acordat îngrijiri medicale la locul evenimentului rutier și este acum transportat la spital.

Știrea se actualizează 

foto Info Trafic Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1633

Comentarii

1 comentarii

Nicolae Tarcea

Acum 6 ani

Cei care sunt victime ale unui accident rutier au dreptul la despagubiri prin Centrul European de Despagubiri. Informatii suplimentare la tel: 0722437114, 0269/252724 sau 0369/432278
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus