Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Ce face șeful Poliției dacă azi vine un urs în Sibiu? ”Același lucru pe care l-am făcut și data trecută”

Ce face șeful Poliției dacă azi vine un urs în Sibiu? ”Același lucru pe care l-am făcut și data trecută”

Comisarul șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, Tiberiu Ivancea, a susținut astăzi o conferință de presă în care a prezentat activitatea instituției în primele șase luni ale anului 2017.

Cu aceasta ocazie, Tiberiu Ivancea a fost întrebat ce ar face dacă astăzi apare un nou urs alergând liber prin Sibiu?

”O să facem același lucru pe care l-am făcut și data trecută, adică o să protejăm cetățenii. Ne respectăm atribuțiile. Nu mă refer aici la faptul că îl vom vâna, dar vom proteja cetățenii, toate măsurile pe care le vom lua vor fi de asigurare a integrității fizice a populației, aceasta este atribuția noastră principală. Asta trebuie să facem noi. Că vom delimita zonă, vom încerca să facem un perimetru pentru ca animalul să fie capturat de către alții care au atribuții în acest domeniu, e altceva”, a declarat Ivancea.
Cât privește detașarea lui la București peste o perioadă de câteva luni, în urma criticilor apărute după împușcarea ursului anul trecut, Ivancea a declarat că nu există nicio legătură între cele două evenimente.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

gicu

Acum 6 ani

Il propun pt avansare la exceptional: sa fie uns chestor ACUM ! Merita omul, este cel mai bun POLOTIST !
Raspunde

€€€€€€

Acum 6 ani

Militia trebuie desfintata, si reinfiintate vecinatatile, si facem cu randul paza zi-noapte. Sunteti prosti, imbecili, limitati, incompetenti, alocuri retardati, si tocati bani publici degeaba !
Raspunde

ursul

Acum 6 ani

Prostia nu se vindeca, este eterna....
Raspunde

avocatul ursilor

Acum 6 ani

cu alte cuvinte: noi militia Sibiu, suntem la fel de PROSTI ca anul trecut, suntem la fel de primitivi si nu am invatat nimic ! Daca esti incompetent domnule, da-ti demisia si lasa pe cineva mai competent! De ce in Brasov se poate? de ce cei de acolo nu se pierd cu firea si nu macelaresc lunar cate un urs ratacit printre oameni ?
Raspunde

anonim bear

Acum 6 ani

Mai bine ne-ar proteja cineva pe noi (cetatenii) de ei (politia)!! Degeaba se ascund dupa comentarii dulci! Mai bine ar recunoaste ca sunt varza in a gestiona o situatie de genul!!
Raspunde

ioan

Acum 6 ani

santeti niste trantori
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus