Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Efectele legii salarizării: Primarul și-a triplat salariul

Efectele legii salarizării: Primarul și-a triplat salariul

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan critică că Legea salarizării, dând ca exemplu municipiul Bistriţa, unde primarul, viceprimarul, secretarul și arhitectul șef şi-au triplat salariile. "Restul angajaţilor primesc firimituri. Toate aceste creşteri, multe arbitrare, se fac din banii care trebuiau investiţi în proiecte de educaţie, sănătate şi infrastructură”, susține Raluca Turcan.

Liderul PNL spune că acestea sunt efectele noii legi, care produce în continuare "grave discriminări". "Nu cred că vom avea mult de aşteptat până când funcţionarii din primării vor da statul în judecată pentru discriminare şi abuz. Şi toate sub mirajul că PSD a făcut ordine în sistemul public de salarizare. Cine răspunde? Autorii şi complicii la dezmăţul şi dezastrul din banii publici sunt în vacanţă, ne dau lecţii sau se comportă grobian. Cu ce au greşit milioane de români cinstiţi din ţara aceasta care aşteaptă responsabilitate şi corectitudine?", a scris deputatul PNL Turcan, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1283

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

ursul

Acum 6 ani

Cum adica au luat bani de la investitii ptr. salariul primarului? El insusi, supremul, este investitia! Se ingrasa si apoi este mumificat de concetateni, eventual un mausoleu ceva acolo si iaca investitie de viitor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus