Joi,
06.10.2022
Ploi Scurte
Acum
5°C

Starbucks continuă angajările la Sibiu

Starbucks continuă angajările la Sibiu

Compania AmRest, cel mai mare operator independent de restaurante din centrul și estul Europei, cea care deține brandul Starbucks pentru țara noastră, continuă angajările la Sibiu în vederea deschiderii primei cafenele în orașul nostru.

Conform anunțului de angajare, postat pe platforma www.turnulsfatului.ro/locuridemunca, Starbucks caută să angajeze barista.

”Barista acţionează cu integritate, onestitate şi în cunoştinţă de cauză, promovând cultura, valorile şi misiunea Starbucks. Păstrează un aspect exterior calm pe durata perioadelor cu volum mare de muncă sau evenimente, punând “clientul pe primul loc” şi interacţionând cu acesta. Descoperă şi satisface nevoile clienților, oferind în permanență băuturi de calitate şi produse alimentare tuturor clienţilor, respectând toate standardele din punct de vedere al reţetelor şi al modului de prezentare”, spun reprezentanții companiei.
Cei interesați trebuie să știe că experiența în domeniu nu este obligatorie. Se cere însă abilitatea de a învăța repede, puternice abilități de comunicare, abilitatea de a lucra în echipă și dorința de a dezvolta și menține relații de muncă eficiente.

CV-urile se pot depune pe adresa starbucksjobs.ro@amrest.eu sau se pot încărca direct pe platforma www.turnulsfatului.ro/locuridemunca.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Alex

Acum 5 ani

Unde o sa se deschida?
Raspunde

cetateanul

Acum 5 ani

In Piata Mare.
Raspunde

Ovidiu

Acum 5 ani

La Mall.
Raspunde

vecina

Acum 5 ani

Si la Mall, si-n Piata Mare. Maine o sa fiu la Cluj si o sa merg la Starbucks in Iulius Mall.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus