Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Astrid Fodor: Sunt mare fan Rammstein. Sper să-i văd în Piața Mare

Astrid Fodor: Sunt mare fan Rammstein. Sper să-i văd în Piața Mare

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a declarat ieri seară, în cadrul unui eveniment organizat în cadrul ARTmania, că este fan al trupei germane Rammstein.

Mai mult decât atât, primarul ar fi rugat-o pe Codruța Vulcu, directorul festivalului, să aducă trupa în concert la Sibiu

”Prima mea întrebare a fost: Când aduci Rammstein la Sibiu? Eu fiind un mare fan Rammstein am crezut că se aduce atât de simplu. Codruța s-a uitat la mine, așa mirată, și-a spus: Știți, sunt și foarte scumpi dar nici nu îndeplinim condițiile de siguranță, de securitate. Mi-a explicat ea ce condiții dificile trebuie îndeplinite. Poate găsiți o soluție și în câțiva ani sper să avem și Rammstein în Piața Mare”, a declarat primarul Astrid Fodor, citată de Adevărul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

31 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dancp2

Acum 6 ani

pai nici nui voie sa nu fii bunico,ca te mazilesc aia din jermania sau tata wener daca ii vorba de ceva romanesc de obicei LINISTE! kleine csoku si junele rezvan tot la nemti e fan?
Raspunde

€€€€€€

Acum 6 ani

Da ?!?! No, abia astept sa o vad cu creasta, bad girl look, dand din cap :))))
Raspunde

Diablo, regele infernului

Acum 6 ani

Poate o dată o să se scoată prostia aia cu "Nu mai dăm sponsorizări evenimentelor cu bilet" și așa strâng mai mult buget. Also, ar putea salva Artmania cu asta.
Raspunde

Balena rosie

Acum 6 ani

Parca KWJ a lasat cu limba de plecare la Bucale ca evenimentele din Piata Mare sa fie publice, deci gratuite. Mătușii ii da mana da mearga ca doar are invitatie impreuna cu restul adormitilor din primarie.Huoo!!
Raspunde

Iulian

Acum 6 ani

M-as bucurat daca ati declara ca sunteti fan de Sibiu :) La cum arata orasul nostru vi se cam duc fanii...
Raspunde

cine,ce?

Acum 6 ani

foate tare Astrid. chiar ma bucur ca mai sunt si primari care au gusturi, preferinte sau dorinte. chestia asta proape ca ii face oameni.
Raspunde

Ciprian

Acum 6 ani

Si eu sunt un mare fan al bunului simt. Dar actualului primar al Sibiului lipseste cu desavarsire. Primarul este prezent peste tot unde este si presa ca sa fie mediatizat, in rest pauza prin Sibiu. Este fan Rammstein ? Poate merge in Germania la un concert sa faca o poza ca doar asta stie sa faca de cand a fost numita primar interimar si pana azi. Lasati gargara si faceti ceva pentru Sibiu.
Raspunde

Frantz din Dobarca

Acum 6 ani

FODOR si Rammstein ? -- BABA si boxul !! :)
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sibian

Acum 6 ani

Nu este de mirare dezastrul din sibiu si lipsa de perspectiva daca la 70 de ani esti fan la asa o trupa
Raspunde

SB 10 NUT

Acum 6 ani

Poti fi fan Ramstein doar pana la 69 de ani? Ce vrei sa spui cu "asa o trupa", manelistii pe care ii asculti tu sunt mai nobili? Ce legatur au preferintele muzicale cu abilitatea de a fi primar? Nu vad unde este dezastru din sibiu post-Iohanisian.
Raspunde

Robert

Acum 6 ani

Daca se vrea se poate.cum de exemplu clujul poate aduce an de an primii 10 d.j.din lume...ar putea si sibiul odata la 10 ani sa aduca una din primele 10 trupe.decit sa chemi...20 de trupe...ilustre necunoscute...poti chema...mai putine da...super.cred ca e nevoie si de calitate la festival...nu doar de zgomot.daca retin bine cred ca de mai mult de 10 ani nu a mai fost ceva de top...de la him...blank&jones... asa ca daca tot dati dovada de...deschidere...faceti un efort.nu cred ca la cluj...iasi...constanta...bucuresti...etc tiesto...atb si restul dau ei bani ca sa faca spectacol...si nu cred ca sint mai sau mult mai ieftini decit rammstein.asa ca d.na primar daca tot...ati scapat porumbelul...in sensul bun...asteptam la anul rammstein la sb!!!
Raspunde

SB 10 NUT

Acum 6 ani

Tu compari trupele rock cu istorie de cateva decenii si multiple discuri de platina cu niste dj care vin cu un mp3-u pe stick si se prefac ca misca din butoane. Numa echipa de suport, cei care nu urca pe scena, a unei trupe rock de top este mai mare decat lineup-u de dj. Totusi cred ca Sibiu are capacitatea sa gazduiasca trupe de calibru lu Rammstein, dar nu cred ca ai putea face un festival de doua zile cu doar doua trupe. Din pacate in romania rocku este in scadere ca si popularitate fata de asa zisa "muzica" electronica.
Raspunde

Frantz din Dobarca

Acum 6 ani

Ce destept esti tu mai SB 10 NUT -- nu cumva esti din VAALCEA - 24 de masele ? hai mars la cotet ! :)
Raspunde

SB 10 NUT

Acum 6 ani

Sunt din SIBIU, chiar din oras. 24 de masele? Au valceni mai multi dinti ca restu sau asa numarati voi la dobarca?
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Bah Frantz, pa' tu di ce crez ca s-o "născut" ionutVl? Nu stii, 'sai? Ca sa-l faca pe asta care l-ai numit tu, sa para mai deștept...
Raspunde

mihai

Acum 6 ani

Una din cerintele celor de la Rammstein e iluminatul public cu LED si cum baba astrid nu e de acord cu becurile LED, Rammstein nu vor veni la Sibiu :P
Raspunde

Sile

Acum 6 ani

Penibila femeia! Se da si ea cu moda de prin Germania, ca generatiile vechi accepta toate ifosele tineretului. Femeia asta nu a ascultat in viata ei o melodie al formatiei RAMMSTEIN!.... Pacat de oamenii care au votat-o...inca nu le-a ajuns cu nemtii la primarie...mai asteptam inca 5 ani sa scapam de ei...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus