Sâmbătă,
18.05.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Jucător, caut echipă! (P)

Jucător, caut echipă! (P)

Nexus Paintball Sibiu desfăşoară o nouă campanie de promovare a paintball-ului sibian ca activitate recreativă şi sportivă în rândul tinerilor şi adulţilor în perioada 4 -26 august 2017.

Evenimentul se adresează atât personalelor cu, cât şi fără echipă, individuali sau un grup mai mic de persoane. “Practic le oferim oportunitatea să-şi creeze o echipa nouă la fiecare întâlnire pentru a putea juca“.

“Campania noastră vizează toate categoriile de vârstă atât băieţi cât şi fete, de la 8 ani în sus, cu scopul de a facilita accesul către sporturi mai puţin cunoscute, dar antrenante. De asemenea fiind un joc pe echipa se vor dezvoltă abilităţi de comunicare, socializare, spirit de echipă, crearea de strategii şi îndemnarea către sport şi gândire analitică”, declară reprezentaţii firmei.
Dacă în ediţia de anul trecut se putea câştiga un singur premiu, anul acesta participanţii vor primi garantat două vouchere şi alte peste 100 de vouchere prin tragere la sorţi puse la dispoziţie de partenerii evenimentului: NPA SPORT, Aria Sport, Mannequin Salon, Amber Café, Restaurant Union.

fete

Competiţia se va desfăşura pe parcursul unei luni în fiecare zi de vineri începând cu orele 18:00 în Pădurea Dumbrava, iar la finalul campaniei se va organiza un after-party pe terasa Aria Sport Sibiu unde se va extrage live marele premiu: un voucher de 700 lei oferit de NPA Sport din Promenada Mall.

Rezervările se fac la 0758 116 977 sau pe pagina de facebook Nexus Paintball Sibiu.

Campanie-Nexus-Nou

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus