Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Accident la intersecția străzii Odessa cu Tudor Vladimirescu. Șoferului i s-a făcut rău la Poliție

Accident la intersecția străzii Odessa cu Tudor Vladimirescu. Șoferului i s-a făcut rău la Poliție

Un accident de circulație a avut loc la intersecția străzilor Odessa cu Tudor Vladimirescu din Sibiu, în urmă cu aproximativ două ore. Inițial s-a crezut că este vorba despre o simplă tamponare, însă ulterior s-a schimbat încadrarea  incidentului.

De vină pentru producerea accidentului a fost o femeie de 39 de ani care nu a acordat prioritate în intersecție.

Inițial s-a considerat că este vorba despre o tamponare, deoarece nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, deși mașinile au ieșit destul de șifonate. Ulterior, în timp ce se aflau la sediul IPJ Sibiu pentru a soluționa tamponarea, șoferului nevinovat i s-a făcut rău și a fost transportat la spital.

Poliția a deschis acum o anchetă

Sursa foto: Info trafic jud. Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ionut Vl

Acum 6 ani

A-m anteles ca doanna de 39 anii a ignorat semnul de stop din intersectie dar cine nu mai ignora aceste semne din cand in cand m-ai ales daca sti zona foarte bine? Sa terminam cu mandria asta sibiana ca nu gresesc decat uni ca defatp totii m-ai facem asa
Raspunde

dan

Acum 6 ani

Odihneasca-se in pace gramatica limbii romane!
Raspunde

candida-tul laba cala ureat

Acum 6 ani

Domnule Ionut Vl, va rog din nou din toata puterea inimii mele sa imi spuneti dupa ce manuale de gramatica ati invatat limba romana ca eu o sa dau BAC-ul la anul si mi-e teama ca o sa pic , deoarece eu am invatat absolut altfel dacat sctieti dvs. Astfel, in loc de a-m inteles, eu as fi scris am inteles, in loc de anii as fi scris ani, in loc de m-ai ales, as fi scris mai ales, in loc de uni, as fi scris unii, in loc de ca defatp as fi scris ca de fapt, in loc de totii as fi scris toti, in loc de m-ai facem, as fi scris mai facem. Este foarte posibil ca profesoara mea de romana sa fie analfabeta si de aceea va rog frumos invatati-ma sa aleg cartile corecte ca sa pot lua examenele care incumba cunoasterea ortografiei .
Raspunde

Wtf

Acum 6 ani

Ar fi trebuit sa iti dai seama demult ca face caterinca cu felul lui de a scrie... Nici macar nu cred ca e din Valcea, dar nu inteleg cum puteti sa il credeti.
Raspunde

Dracu

Acum 6 ani

In intersectia aceea sunt accidente cam o data la 2 saptamani. Exista o problema de semnalizare si una de vizibilitate. La primarie si politie sunt zeci de sesizari legate de acea zona. Problema e la incompetentii si magarii aia din institutii care isi paseaza problema de la unii la altii. Niste ignoranti si nepasatori. Aceasta atitudine este adevarata ciuma a romaniei de azi. Rusine.
Raspunde

Diana Popa

Acum 6 ani

Da, intr-adevar, vina e in institutii, noi toti conducem impecabil. De fapt toti care opresc la stopul ala supradimensionat din intersectie, regulamentar, sunt loviti inopinat din vina alora din institutii pe care noi ii platim lunar. Toata Primaria, Politia, Prefectura, Consiliul Judetean, Soma, Apa-Canal chiar si Ambient sa vina in intersectie sa se termine cu accidentele in care sunt implicati oameni nevinovati care conduc impecabil. :)))) Cati "bizoni" pe drumuri, incredibil!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus