Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
12°C

O companie americană de talie mondială angajează vorbitori de limbi străine la Sibiu

O companie americană de talie mondială angajează vorbitori de limbi străine la Sibiu

Compania americană de outsourcing CGS, care deține unele dintre cele mai mari centre de suport de pe piața din România, face angajări la Sibiu.

CGS se află în primele 15 cele mai bune companii din lume din domeniul său de activitate. În același timp, portofoliul de clienți include numeroase companii din Top Forbes 500, precum și firme europene de top.

În această perioadă compania face angajări la Sibiu și recrutează consultanți relații clienți, atât pentru limba română, cât mai ales pentru limba engleză și germană.

”Ca angajat la CGS poți opta pentru un program de lucru flexibil, cu posibilitatea de a lucra full-time sau part-time. Oferim, de asemenea, un pachet salarial atractiv, care include beneficii financiare și non-financiare, asigurare de sănătate, bonusuri de performanță și tichete de masă. În CGS apreciem performanța, implicarea, abilitățile de comunicare și proactivitatea. Dacă corespunzi acestui profil, te așteptăm în echipa noastră!”, spun reprezentanții companiei.
Conform anunțului postat pe platforma de joburi www.turnulsfatului.ro/locuridemunca, persoanele interesate trebuie aibă bune abilități de comunicare, să fie ambițioși, să manifeste spirit de echipă și să fie dispuși să lucreze în condiții dinamice.

Viitorii angajați primesc un training extensiv on-the-job și iau parte la cursuri de perfecționare pentru noile proceduri implementate în companie.

Mai multe detalii găsiți în anunțul de angajare postat pe www.turnulsfatului.ro/locuridemunca.

Sursa foto

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus