Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
15°C

ACTUALIZARE S-a deblocat DN1

ACTUALIZARE S-a deblocat DN1

Actualizare, ora 23.15

Echipe de pompieri efectuează recunoașteri la fiecare casă din localitatea Scoreiu, în vederea identificării efectelor produse de inundații.
 

Actualizare, ora 22.43

Potrivit ultimelor informații, au fost afectate de apă nouă case , un service auto și 20 de curți.  În ultimele minute, apa a început să se retragă. Peste 40 de pompieri intervin pentru îndepărtarea efectelor produse de inundații. Traficul se desfășoară pe ambele sensuri, dar îngreunat.
Actualizare, ora 22.05
A fost deblocat un sens de mers pe DN 1. Se intervine cu cinci autospeciale de intervenție și motopompe pentru evacuarea apei din mai multe  gospodării, în localitatea Scoreiu, informează ISU Sibiu. Din primele informații, se pare ca sunt șase case inundate și mai multe curți. Deocamdată se circulă alternativ.
Știrea inițială:
Din cauza apei care acoperă carosabilul, traficul este blocat pe DN1, în localitatea Scoreiu. Șoseaua este acoperită de apă pe o portiune de 30 de metri. Sanțurile de scurgere sunt depășite, după ce a plouat foarte mult în cursul zilei de astăzi.

Localnicii spun că nu au văzut niciodată atâta apă, cât a căzut în ultimele ore. ”E jale,a plouat foarte mult. Sunt case inundate, copaci rupți”, a spus un localnic pentru Turnul Sfatului.

Inspectoratul pentru Situații de Urgențe Sibiu a anunțat că deocamdată nu are cum să intervină în localitate. Și la această oră încă plouă în zona Scoreiu.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că în Scoreiu a fost trimis un utilaj, precizând că drumul este în continuare blocat total. ”În jurul orei 20:30, în zona localității Scoreiu (aproape de loc Cârța) jud. Sibiu traficul este OPRIT din cauza apei scurse pe carosabil în urma ploii torențiale. Nu sunt persoane sau autovehicule luate de ape. La fața locului s-a deplasat un utilaj de la drumuri naționale”, se arată în informare.

 

Vom reveni cu amănunte

Footo: Facebook/infotrafic Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

iuliana

Acum 6 ani

Mulțumim, Prea Laudat Partid! Multumim pentru "umbra" minții ce-o creezi acum in toiul verii! De umbra, încă n-a murit, încă, nimeni...De prea mult "soare" s-ar putea ca intr-un final, sa ne "coacem"!
Raspunde

sibian100%

Acum 6 ani

Tot timpul se trezeste cate o proasta sa o dea pe politica in loc sa analizeze obiectiv situatia.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

iuliana

Acum 6 ani

La fel cum de fiecare data, un prost, etalon al proștilor, vrea s-o muste, si nu-si găsește alt loc mai potrivit decat koorul
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus