Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Tobogan cu apă și muzică live. La Festivalul Holzstock din Hosman

Tobogan cu apă și muzică live. La Festivalul Holzstock din Hosman

La sfârșitul săptămânii viitoare, Hosman îmbracă haine de sărbătoare, odată cu Holzstock Festival. Mai exact, între 25 și 27 august, în incinta bisericii fortificate din localitate vor avea loc concerte și se vor proiecta filme. Însă, nu vor lipsi nici toboganele cu apă și hamacele.

Festivalul Holzstock, se află la a IV-a ediție și este organizat de Asociația CEPIT Hosman (Centrul European pentru Întâlnirea Tineretului Hosman) în colaborare cu Forumul Tineretului German din Sibiu și Phonon Sound Solutions.

„Participanții la festival se pot bucura vineri și sâmbătă seara de muzica live, concertând trupe din România dar și două trupe din Germania și Austria. Sâmbătă în timpul zilei sunt organizate diferite ateliere atât pentru adulți cât și pentru copii. Oferta festivalului nu se oprește aici, cei prezenți vor putea viziona filme artistice în interiorul bisericii-cetate, se vor putea da pe toboganul cu apă și se vor putea relaxa în livada fostei case parohiale evanghelice în hamacele puse la dispoziție de organizatori”, transmit organizatorii.

14068496_1769578016617329_8631485946256787756_o

Mai multe detalii despre eveniment puteți afla de pe pagina de Facebook sau de pe site. Foto: Facebook Holzstock Festival

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus