Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
2°C

Turistă căzută într-o prăpastie, în Munții Făgăraș. Femeia rănită este adusă de elicopterul SMURD la Sibiu

Turistă căzută într-o prăpastie, în Munții Făgăraș. Femeia rănită este adusă de elicopterul SMURD la Sibiu

Actualizare ora 12,20 Turista rănită în Munții Făgăraș după ce a căzut într-o prăpastie este adusă de elicopetrul SMURD pe aeroportul din Sibiu. Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD al ISU Sibiu se deplasează la aeroport pentru preluarea victimei, care va fi transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

"Elicopterul a recuperat victima prin troliere. Echipa de intervenție terestră a fost formată din cinci salvamontiști din Argeș și Sibiu, iar echipa de intervenție aero din echipajul elicopterului, pilot, operatorul trolist, medic salvator, si un salvamontist din Sibiu", se arată pe pagina de facebook a Salvamont România

Știre inițială. O turistă a căzut într-o prăpastie, în zona cablurilor aflate de est de vf. Lăițel, transmit reprezentanții Salvamont România. Femeia este conștientă, suferind un graumatism cranian. Salvamontiștii intervin, la această oră, pentru salvarea acesteia. Extragerea se va face cu un elicopter SMURD dotat cu troliu.

Salvamontistii au ajuns la locul accidentului, iar elicopterul SMURD urmeaza sa ajunga in zona in cca 10-12 min. Pentru o reperare mai usoara a locului evenimentului salvamontistii vor folosi , daca este nevoie, si fumigenele de semnalizare.

Știrea se actualizează/foto Salvamont

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus