Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Două brazilience, handbaliste la Măgura Cisnădie, și o olandeză, rănite într-un accident pe DN 1

Două brazilience, handbaliste la Măgura Cisnădie, și o olandeză, rănite într-un accident pe DN 1

Trei femei, cetățeni străini, au fost rănite ușor în urma unui accident petrecut cu puțin timp în urmă, pe DN 1, în zona Șelimbăr - Extaz. O conducătoare auto din Brazilia , care se afla în mașină cu o altă femeie, din aceeași țară, nu a acordat prioritate de trecere unei alte mașini conduse de o olandeză.

Potrivit polițiștilor, două autoturisme au fost implicate în urmă cu puțin timp într-un accident petrecut în zona Extaz, pe DN 1, din cauza neacordării priorității. Nu sunt probleme de trafic. ISU Sibiu intervine la locul accidentului cu autospeciala penru transport victime multiple, pentru a acorda îngrijiri medicale. "Trei victime de sex feminin policontuzionate sunt preluate de autospeciala pentru transport victime multiple", trasnmit reprezentanții ISU.

Surse oficiale au declarat, pentru News.ro, că cele două brazilience sunt jucătoare ale echipei de hanbal Măgura Cisnădie, Larissa Da Silva şi Denoise Fachinello, cea din urmă aflându-se la volan.

La Cisnădie se desfăşoară, sâmbătă, un turneu de pregătire la care participă patru dintre echipele din prima ligă a hanbalului românesc: Măgura Cisnădie, Dunărea Brăila, CSM Roman şi Corona Braşov.

foto Info Trafic Sibiu

accident DN 1 selimbar (1) accident DN 1 selimbar (4) accident DN 1 selimbar (3)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Bah copii, "braziliencele" astea-s vinite pe filiera lu' Oltchim?...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus