Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Soma organizează o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase

Soma organizează o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase

În prima parte a lunii septembrie, operatorul de salubritate SC Soma SRL va organiza în municipiul Sibiu o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase, altele decât echipamente electrice sau electrocasnice.

Campania este programată să aibă loc în perioada 4 – 8 septembrie 2017. Sibienii care locuiesc la blocuri vor putea lăsa deșeurile voluminoase în 11 puncte publice, unde cei de la Soma vor amplasa containere de mari dimensiuni, cu capacități cuprinse între zece și 30 de mc. Cei care locuiesc la case, vor trebui să scoată la poartă aceste deșeuri de mari dimensiuni în zilele în care pe strada lor este programată ridicarea deșeurilor reziduale. Deșeurile voluminoase sunt deșeurile solide de mari dimensiuni care nu pot fi depozitate în containerele și igluurile normale de deșeuri și nu pot fi transportate de mașinile obișnuite care colectează deșeurile biodegradabile, reziduale sau reciclabile.

Cartier Amplasament punct de colectare
Vasile Aaron str. Muncel, în spatele Grădiniței nr. 29
Ștefan cel Mare (Rampă) Ștefan cel Mare nr. 136 (Triaj)
Lazaret str. Oțelarilor (depozit Petrom)
Gară str. Regele Ferdinand (lângă Autogara Transmixt)
Terezian str. Târgul Cailor
Țiglari str. Țiglarilor (la complex)
Turnișor Aleea Iasomiei (biserică)
Ștrand str. Sălajului (dispensar)
Valea Aurie str. Sibiel (vizavi de Școala nr. 25)
Hipodrom str. Arieșului (în spatele complexului Cireșica)
Hipodrom Aleea Șelimbăr (Valea Săpunului)
Printre exemplele de deșeuri voluminoase care vor fi ridicate în această primă campanie se numără mobilierul de grădină, cel din locuințe, jucării de mari dimensiuni, elemente de stolerie, instalații de fitness, joacă sau întreținere corporală, dar și obiecte textile de mari dimensiuni.
Exemple de deșeuri vizate de această campanie: – mobilier de grădină: scaune, mese, figurine, cuști de animale etc. – mobilier din locuințe: dulapuri, mese, scaune, canapele, paturi, saltele, fotolii, tablouri, lustre etc. – jucării de mari dimensiuni: tobogane, piscine hobby, biciclete, trotinete, tractorașe și mașinuțe de jucărie etc. – elemente de stolerie (confecționate de tâmplar): tocuri, uși, ferestre etc. – obiecte de mari dimensiuni pentru recreere/joacă/întreținere corporală: leagăne, cărucioare de copii, balansoare, mese de masaj etc. – obiecte textile: covoare, preșuri, carpete etc.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

9 comentarii

dancp2

Acum 6 ani

acoloi bagata cimpana cu turcana? doua.....doamne.......
Raspunde

lulu

Acum 6 ani

Podul garii? Calea gusteritei , pe cand si unde este amplasat containarul?
Raspunde

eugen

Acum 6 ani

PENTRU CEI CARE LOCUIESC MAI DEPERTE DE PUNCTELE DE COLECTARE ESTE NEVOIE SA PLATEASCA TRANSPORTUL . NU SE POATE GASI O SOLUTIE SA POATA PREDA DESEURILE DE ACASA?
Raspunde

Anonim

Acum 6 ani

Buna ziua molozul cand se ridica în Sibiu în ce perioada?
Raspunde

Mihai

Acum 6 ani

Ce KAKAT! Stand in cartier de blocuri am peste 250 de metri de carat pe cand la case le iau de a poarta??!!
Raspunde

Alex

Acum 6 ani

La tine sunt 250 m, la altii vreo 700-800 m...
Raspunde

Daniela Ciocanea

Acum 6 ani

Ce s-a întâmplat, s-a schimbat filosofia? Pana deunăzi, gunoiul trebuia ascuns "sub preș" acum se doreste a fi scos in poarta?
Raspunde

Ridichie Iglesias

Acum 6 ani

Exista deseuri voluminoase in primarie. Asteptam sa le ridice.
Raspunde

...

Acum 6 ani

oare exista in primarie "deseuri" care trebuie ridicate de dna?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus