Marţi,
07.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
-6°C

Ce cartiere din Sibiu oferă cele mai bune facilități educaționale

Ce cartiere din Sibiu oferă cele mai bune facilități educaționale

Orașul Sibiu se află pe poziția opt la nivel național în ceea ce privește oferirea celor mai bune facilități educaționale din România. Oradea și Brașovul sunt fruntașe, în vreme ce la polul opus se află Alexandria și Focșani, se arată într-un studiu realizat de storia.ro.

În ceea ce privește cartierele cele mai ofertante din Sibiu, în fruntea clasamentului este zona centrală, cu un punctaj de 71,91, din maximul de 100. Imediat, vine cartierul Ștrandul cu 69,81 de puncte, urmat de Cedonia, Calea Dumbrăvii și Mihai Viteazul.

La nivel național, Oradea, Brașov și Pitești se află pe primele trei poziții în topul orașelor cu cele mai bune facilități educaționale, potrivit unei analize realizate de platforma de imobiliare Storia.ro. Studiul analizează percepția cetățenilor asupra accesului la facilitățile educaționale în regiunile, orașele și cartierele în care aceștia locuiesc. Pe următoarele poziții din clasament se află Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Slobozia, Miercurea Ciuc, Sibiu, Timișoara și Râmnicu Vâlcea, în timp ce la polul opus se situează Giurgiu, Alexandria și Focșani, acestea din urmă fiind desemnate cele mai neavantajoase orașe din punct de vedere al facilităților educaționale.

Capitala ocupă a 14-a poziție în clasamentul celor mai avantajoase orașe din punct de vedere al facilităților educaționale, potrivit respondenților care au evaluat Bucureștiul și cartierele în care locuiesc.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus