Vineri,
30.09.2022
Partial Noros
Acum
9°C

Actualizare: Suditu, votat de FDGR și PSD pentru C. A. al SC Urbana SA

Actualizare: Suditu, votat de FDGR și PSD pentru C. A. al SC Urbana SA

Cu un vot covârșitor ”pentru”, Gheorghe Suditu este noul membru al Consiliului de Administrație al SC Urbana SA, societate aflată în subordinea Consiliului Local Sibiu. Social-democratul a primit sprijinul consilierilor FDGR și PSD și astfel a obținut postul cu 18 voturi ”pentru” și patru împotrivă. Liberalii sunt cei care au votat împotriva intrării lui Suditu în C. A. al SC Urbana.

Știrea inițială:

Președinte al organizației municipale Sibiu a PSD, Gheorghe Suditu, este singurul candidat la un loc de membru al Consiliului de Administrație al societății URBANA. Decizia va fi luată mâine, însă sunt șanse mici ca acesta să nu fie acceptat, deoarece admiterea este pe bază de concurs de dosare, el fiind singurul candidat. În plus, surse din cadrul CL Sibiu susțin că acesta este susținut pentru a primi această poziție de către directorul societății, Liviu Amariei și de consilierii FDGR.

Consilierii locali ai PNL vor vota împotrivă, iar cei social-democrați nu erau deciși dacă vor vota pentru sau împotrivă. ”Votul nostru contează mai puțin, dacă el este agreat de FDGR”, au spus surse din cadrul PSD Sibiu. Pentru social-democrați intrarea lui Suditu în Consiliul de Administrație la SC URBANA SA poate fi o șansă, deoarece acesta ar urma să renunțe la procesul prin care el contestă decizia prin care a fost înlăturat din funcția de președinte al organizației municipale.

Gheorghe Suditu a fost demis din funcție, însă a redevenit președinte al organizației municipale Sibiu a PSD, în urma unei decizii a Tribunalului București la începutul lunii august. Social democrații susțineau atunci că e doar o decizie temporară și pentru a nu mai exista probleme, Suditu va fi exclus din organizație.

Societatea URBANA a fost înființată în anul 1998 ca societate pe acțiuni cu unic acționar, Consiliul Local al municipiului Sibiu. Capitalul social al societății era la ultimul raport de 243.908 lei, numărul de angajați ai societății ridicându-se la 13. Principalul obiect de activitate al societății îl reprezintă administrarea de spații cu altă destinație decât cea de locuință, aflate în proprietatea publică sau privată a CL Sibiu, precum și a terenurilor aferente acestor spații și a celor care au fost vândute în baza legii 550/2002 privind vânzarea spațiilor comerciale proprietate privata a statului și a celor de prestări de servicii, aflate în administrarea consiliilor județene sau a consiliilor locale, precum și a celor din patrimoniul regiilor autonome de interes local.

Din Consiliul de Administrație al societății fac acum parte Liviu Amariei - președinte, Ana Puchianu și Ovidiu Mircea.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 5 ani

Mno, da' bine-i can' avem in comunitatea noast'a un "competent" de talia lu' Sudi(s)tu! Încă unu de neînlocuit ...Shi sasalaii, altzii shi mai competentz, shi intransigentz pe deasupra ,ca ashtia nu fac compromisuri, nu ma contrazic. Ha mno?....
Raspunde

Un sibian

Acum 5 ani

suditu trogloditu suge bullshitu!!!
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

vreau sa candidez si eu nu sint psd,pnl,pmp etc atit ca nu [pot sa o vad pe blonda botosheneanca TRUCan in sibiu astai baiul!
Raspunde

PaceFacatorul de la Varsovia

Acum 5 ani

Uimitor(?):FDGR,ca si UDMR face blat cu oricine da mai mult.13 angajati?Asta-i IMM nu SC.Din aia 13 presupun ca-s minim 5 sefi.Am incercat sa accesez informatii da' site-ul ''https://urbanasibiu.ro/index.php'' pare a fi raposat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus