Vineri,
27.05.2022
Acum
0°C

Turcan: "România a avut un ministru al economiei fără card bancar!!!"

Turcan:

Într-o postare pe facebook, Raluca Turcan își manifestă indignarea față de recentele declarații făcute de Mihai Tudose, spunând că acesta "este expresia perfectă a înapoierii PSD în materie de economie". "Numai PSD mai putea da un asemenea premier în 2017", adaugă ea.

"Nicio explicație coerentă, nicio viziune, nicio investiție! Doar declarații grobiene în cascadă menite de fapt să creeze vinovați pentru eșecul guvernării PSD ALDE. Nimic bun nu poate veni în materie de economie de la un premier lipsit de viziune, un șef de partid speriat de justiție, un aliat care își vinde toți apropiații pentru a se menține la putere. Ce zice "omul de afaceri" Tăriceanu de primitivismul șefului Guvernului? Să nu uităm că Tudose a fost ministru al economiei. România a avut un ministru al economiei fără card bancar!!! Cum o să facă Tudose PSD informatizarea administrației publice cu o asemenea abordare? PS. Când faci cumpărături cu cardul, dincolo de ușurință, este implicită și o anumită trasabilitate a veniturilor. Să fie oare declarația premierului un îndemn mascat către infractori să umble cu sacoșele de bani că altfel s-ar putea sa aibă probleme?" scrie Raluca Turcan pe facebook.

Prim ministrul Tudose a declarat aseară că a avut o experienţă neplăcută cu băncile şi că refuză ca salariul să-i fie pus pe card pentru ca banca să nu beneficieze de comision la fiecare retragere, Tudose afirmând că ”nu-l merită”. Citește aici toate declarațiile lui Mihai Tudose.

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

9 comentarii

...

Acum 4 ani

in toate tarile civilizate folosirea cardului e ceva firesc, uneori e chiar mai ieftin sa platesti cu cardul decat cu cash (in sensul ca daca scoti banii de la bancomat ai comisioane, iar daca platesti cu cardul nu ai acele comisioane, chiar ai anumite bonusuri). tudose face referire la perioade din copilaria sa. omul ala nu traieste in realitatea actuala. a ramas ancorat in trecut, intr-o realitate virtuala, doar a lui. din ceea ce ne spune el deducem ca are o mentalitate de bosorog depasit.
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

si tu cu distinsul sot fost povestitor de cuvint la TRI COCENI ati paltit cu cardul la nunta lui EBA? si studiili de la MOSCOVA le-ati platit cu cardul? si postul de sefa pdl/pnl sibiu l-ati paltit cu cardul? la botsheni de unde sinteti ati palatit cu cardul constructiile ,normal pe alte nime,bunici,verisori,etc! FARA BLONDE PDLISTE IN SIBIU!
Raspunde

Ciumarosie

Acum 4 ani

Era vorba de cu totul altceva.. Tu , martalogule comunist, ai un fetis cu Raluca Turcan, ar trebui sa fii identificat si acuzat de hartuire si calomnie!!
Raspunde

IQ maxim

Acum 4 ani

Eu m-am intrebat la ce folosesc circumvolutiunile klingoniene de pe fruntea premierului dar inteleg acum ca acelea sunt si numai acelea....sper ca totusi nu are buda in fundul curtii !
Raspunde

mosu

Acum 4 ani

Cat de inapoiata esti tu, paparudo !
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 4 ani

Mno, mare nghinune, mare! Ce sa vezi, Kuka noasta o descoperit cercu' si nu-i chiar atat de pătrat pre cum bănuia...Si-al dreaq, mai are si tupeu' sa sa-nvartza!
Raspunde

Fuall

Acum 4 ani

Sckmydick, idiotule
Raspunde

...

Acum 4 ani

1. bine ca legea ii obliga toate firmele sa aiba pos ca sa poti plati cu cardul! daca ar fi coerent, tudose ar schimba obligativitatea pos-ului la firme. 2. tudose nu-si ia salariul pe card pentru ca e in adn-ul psd-istilor sa umble cu plicul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus