Miercuri,
24.07.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Chiar dacă temperaturile din termometru ating valori de aproape 30 de grade, calendarul ne indică faptul că toamna s-a instalat. Dacă vă petreceți acest prim weekend al lunii septembrie la Sibiu nu trebuie să ratați Târgul Olarilor și Focus Festival.

Vineri, 1 septembrie

Încă din prima parte a zilei, s-a dat start Festivalului de pe scări. Iată ce se întâmplă astăzi: 11-13 Atelier Bărcuța relațiilor sănătoase cu Asociația A.L.E.G. 13-20 Atelier demonstrativ Asociația Casa Calfelor Sibiu / Gesellenherberge Hermannstadt 15-17 Atelier Cutia stereotipurilor cu Asociația ALEG 18-19 Moment magic cu Dorian Sârbu 19-20 Atelier de ritmuri africane cu Emi și Popix 20-21 Concert live cu grupul vocal HARMONY 21-22 Concert live cu Radu Nechifor, Teodora Birsan & DREAMCATCHER BAND

Dacă îndrăgiți mâncarea locală, nu trebuie să ratați Transilvania Gastronomică - Food Culture Festival 2017. Astăzi, la Bistro Jules, va fi o „cină în cetate”.  De la ora 19:00, la Fabrica de Cultură se va pune în scenă „Faust”.

GAB_4516

Timp de trei zile, în parcul Sub Arini va avea loc cea de-a cincea ediție a Focus Festival. Iată cine va urca pe scenă astăzi: Disconnected, NEXT EX, XTR HUMAN (DE) și Gojira & @Planet H.

Sâmbătă, 2 septembrie

Festivalul de pe Scări continuă și astăzi cu o serie de ateliere. Acesta este programul programul:

10 -12 Atelier Semne de carte cusute cu Incubator107 12-20 Atelier demonstrativ CASA CALFELOR 20-21 Evening saxofone mood, LIVE cu MR. Pop Muzica ambientalaăcu invitat surpriză

Și Focus Festival continuă în parcul Sub Arini. Astăzi, pe scenă vor urca Focus Festival: TREES orchestra, byron, Luna Amara (OFFICIAL) și Alternosfera. Încă de la primele ore ale dimineții și până seara târziu, Piața Mare se transformă în cel mai mare loc de întâlnire al meșterilor populari olari. Peste 200 de meșteri vor fi prezenți la cea de-a 51-a ediție a Târgului Olarilor.

Vrajitorul din OZ (47) Catalina Draghici

Pentru cei mici, la Teatrul Gong se va pune în scenă „Vrăjitorul din Oz” de la ora 11:00. Pentru cei care nu au apucat să-și cumpere bilet pentru acesta, mai au o șansă de la ora 18:00. Rămânem tot în sfera teatrului, de data aceasta pentru adulți, cu Faust, ce va avea loc la Fabrica de Cultură de la ora 19:00.

Duminică, 3 septembrie

Festivalul de pe scări se încheie astăzi, însă, nu înainte de a da cuvântul celor care vor susține ultimele ateliere. 10-12 Magnții pictați cu Star Kids Center 12-20 Atelier demonstrativ CASA CALFELOR 20-21 Atelier de DANS by George & Alexandra Muzică ambientală cu invitat surpriză Și Focus Festival își încheie astăzi porțile. Pe scenă vor urca: Dandies, DOMINO, BUSOLA și Robin and the Backstabbers.

08-targul-olarilor_w1000_h666_q100

În Piața Mare va continua Târgul Olarilor până la ora 20:00. Pe lângă sutele de vase, oale și obiecte din lut, meșterii olari vor face și demonstrații.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus