Sâmbătă,
25.09.2021
Ploi Scurte
Acum
14°C

Parcarea din Piața Mică se închide parțial sâmbătă, pentru Sibiu Music Fest

Parcarea din Piața Mică se închide parțial sâmbătă, pentru Sibiu Music Fest

În urma solicitării organizatorilor evenimentului Sibiu Music Fest și pentru buna desfășurare a acestuia, Comisia de Adunări Publice a avizat închiderea parțială a parcării din Piața Mică, pe porțiunea dintre Turnul Sfatului și clădirea Primăriei Sibiu, sâmbătă, 9 septembrie. Reprezentanții Primăriei Sibiu menționează că cealaltă porțiune de parcare va rămâne deschisă.

Prima ediție a Sibiu Music Fest va avea loc sâmbătă, 9 septembrie, începând cu ora 19, în Piața Mare.

Comentarii

2 comentarii

Anemona Klaudia

Acum 4 ani

Incredibil ce bataie de joc la adresa noastra a contribuabililor! Platim impozite si nici macar nu putem parca in oras unde avem treaba sau iesim cu familia la o ciorba de burta in weekend! Propun sa se poata circula cu masinile si in piata mare si evenimentele astea de prost gust sa fie organizate la obor, unde e zona pentru sarantoci si prapaditi!
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 4 ani

Mno, adică eshtia cu "muzica" lor, se bucura decât jumate drepturi fatza de sasalaii cu "festivalu" lor? Bah, în ce tzara trăim?...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus