Joi,
29.09.2022
Ploi Scurte
Acum
10°C

Restricționări de trafic. Se lucrează la rețeaua de canalizare

Restricționări de trafic. Se lucrează la rețeaua de canalizare

SC ”Apă Canal” SA Sibiu anunță că în perioada 11 septembrie – 10 octombrie ac va executa lucrări de înlocuire a rețelei de canalizare și a racordurilor ce deservesc o parte a imobilelor de pe străzile Islazului și Fundătura Brazilor.

Lucrările sunt efectuate în baza Autorizației de construire nr. 363 / 15.06.2017, emisă de Primăria Municipiului Sibiu, și se vor desfășura după următorul program:

- În intervalul 11 – 25 septembrie , se lucrează pe str. Islazului, porțiunea dintre str. Presaca și Fundătura Brazilor; - În intervalul 25 septembrie – 10 octombrie, se lucrează pe Fundătura Brazilor, porțiunea dintre str. Tilișca și str. Islazului. Traficul auto va fi interzis conform programului menționat. ”Apă Canal” SA Sibiu își cere scuze pentru disconfortul creat, menționând că noua rețea de canalizare va duce la o îmbunătățire substanțială a serviciului de colectare a apelor uzate pentru locuitorii de pe cele două străzi.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

...

Acum 5 ani

Sa speram ca nu va mirosi la fel ca pe Hategului dupa modernizare :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus