Joi,
08.12.2022
Innorat
Acum
3°C

Carmen Iohannis, dirigintă de clasa a XII-a: „nu renunț la iubirea vieții mele, școala“ | Foto și video

Carmen Iohannis, dirigintă de clasa a XII-a: „nu renunț la iubirea vieții mele, școala“ | Foto și video

Dintre zecile de dascăli și sutele de părinți și elevi care au venit la deschiderea anului școlar în curtea Colegiului „Gheorghe Lazăr“ din Sibiu, Carmen Iohannis, soția președintelui României, a anunțat că își dorește să rămână la catedră și după ce actuala clasă a cărei dirigintă este va absolvi.

„Mulțumim că ne mai aveți încă un an elevi și că ne sunteți dirigintă... și să vă și pup, că așa-i moda“, este una din replicile cu care, alături de multe buchete de flori, Carmen Iohannis a fost întâmpinată de elevii săi. Anul acesta, clasa a cărei dirigintă este soția lui Klaus Iohannis este în an terminal. „Mi-a fost foarte dor de ei. Începe un an foarte greu pentru ei, sunt elevi în clasa a XII-a, un an cu multe provocări, sper să fie foarte interesante și rezultatele să fie la înălțimea așteptărilor noastre. Sunt elevi deosebiți și sunt convinsă că vor avea rezultatele pe care și le doresc, sper să își depășească limitele și să dovedească din nou că sunt tot mai buni“, a vorbit Carmen Iohannis despre elevii ei. Ca sfat pentru examenele care îi așteaptă la finalul acestui an școlar, profesoara de engleză a spus că e suficient să aibă încredere în puterile lor.

Soția președintelui României este profesoară de limba engleză la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu – unde a și fost elevă – de mai bine de 25 de ani. Din 2015, de când Klaus Iohannis s-a mutat la Cotroceni, ea a renunțat la jumătate de normă. Iar acum, spune că își dorește să continue. „Sunt convinsă că voi lua sigur clasa a noua, nu știu dacă voi fi și dirigintă, dar nu vreau să renunț la iubirea vieții mele, școala“, a spus Carmen Iohannis înainte de a intra cu elevii săi la prima oră de dirigenție din acest an școlar.

Carmen iohannis prima zi de scoala elevi lazar liceeni copii scoala-8 (6)

Profesoara de limbă engleză este foarte îndrăgită de elevii săi, după cum spun aceștia din urmă. „Bucuria revederii a fost mare, căci ne este dragă. Este ultimul an cu ea, dar și cu generațiile ei mai vechi s-a întâlnit, deci și noi sperăm că ne vom putea și vedea și anii viitori“, a spus unul dintre elevii lui Carmen Iohannis. Care i-a făcut și o scurtă descriere. „Doamna noastră dirigintă este, într-adevăr, o adevărată Primă Doamnă“, a spus elevul lui Carmen Iohannis.

Carmen iohannis prima zi de scoala elevi lazar liceeni copii scoala-8 (3) Carmen iohannis prima zi de scoala elevi lazar liceeni copii scoala-8 (5) Carmen iohannis prima zi de scoala elevi lazar liceeni copii scoala-8 (7) Carmen iohannis prima zi de scoala elevi lazar liceeni copii scoala-8 (1)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

24 comentarii

Ionut Vl

Acum 5 ani

M-ai lasatine-ti cu prima doamna a vieti,am un prieten care a facut cu ia engleza si nu e deloc cum o descrie-ti voi e rea si ai cearta pe elevii si ai lasa corigentii si repetentii ca e ea smechera
Raspunde

NMC

Acum 5 ani

Dar tu cu cine ai facut Lb Română?
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

in Constitutie (A ROMANIEI) nu exista institutia Primei Doamne!Asta e un pupincurism.Dna C.I este sotia presedintelui KWI.Atit si nimic mai mult. A incercat si sotia lui Macrou de France sa forteze infiintarea institutiei Primei doamne (in Franta)da nu i-o tinut. Corect este sotia .....Asa ca
Raspunde

...

Acum 5 ani

tot asa nu exista functia de preoteasa...dar la sotia preotului asa-i spune....aici nu-i vorba de nicio institutie a primei doamne......
Raspunde

sica

Acum 5 ani

Ce genunchi urati are doamna!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

HOP

Acum 5 ani

pune o poza de-a ta sa te vedem !!!! de unde dracu ai iesit ? o gramada de neispraviti isi dau cu presupusul ! sa va fie rusine ? nimicuri de oameni !
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

...

Acum 5 ani

de-aia n-ai invatat tu la scoala?
Raspunde

Gruia

Acum 5 ani

..iubirea vietii mele KWI, ... scuze, scoala. :)
Raspunde

Nicu

Acum 5 ani

Se pare ca functia de Prima Doamna e prea mare pentru ea, de se agata cu disperare de catedra. O data a avut ocazia si ea sa conteze pentru mai mult de 30 de copii odata si s-a c*** Pe ea de frica
Raspunde

IQ

Acum 5 ani

Unii isi fac cu pasiune meseria si poate ca nu dau 2 lei pe imaginare functii, vorba lui dancp....Bravo Doamna!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus