Miercuri,
12.05.2021
Cer Senin
Acum
20°C

Jandarmii către elevi, la început de an școlar: evitați barurile, sălile de jocuri, pariurile sportive

Jandarmii către elevi, la început de an școlar: evitați barurile, sălile de jocuri, pariurile sportive

La început de an școlar, jandarmii sibieni recomandă elevilor să adopte un comportament civilizat, să evite barurile, sălile de jocuri, pariuri sportive, iar părinţilor să nu lase asupra copiilor sume mari de bani, bijuterii sau alte obiecte de valoare.

"Susținem ideea de educație regăsită în universul școlii, motiv pentru care dorim profesorilor sibieni multă putere de muncă în activitatea de a investi în vieţile elevilor cunoaştere, valori şi idealuri înalte, părinților încrederea de a modela personalități prin implicarea activă în educația copiilor, iar elevilor le dorim reușite pe măsura efortului depus, a disciplinei şi a studiului cu seriozitate. Jandarmeria Sibiană le urează tuturor mult succes în noul an școlar!" se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Sibiu.

Pentru o mai mare siguranță, Jandarmeria le recomandă elevilor să adopte un comportament civilizat, să evite barurile, sălile de jocuri, pariuri sportive etc., iar părinţilor să nu lase asupra copiilor sume mari de bani, bijuterii sau alte obiecte de valoare, se mai arată în comuncatul amintit.

Jandarmii sibieni au asigurat măsuri de ordine și siguranță publică, astăzi 11.09, la Colegiul Tehnic"Independența" si Grupul Scolar de Constructii si Arhitectura "Carol I" din municipiul Sibiu, Liceului Teoretic „Stephan Ludwig Roth” din Mediaș și Școala Gimnazială din Avrig, cu ocazia deschiderii noului an școlar.

De asemenea, la fiecare instituție de învătământ, jandarmii au prezentat mesajul inspectorului general al Jandarmeriei Române adresat profesorilor, părinților și elevilor.

Comentarii

1 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 3 ani

Mno, ca sa hie mai pi-ntzaliesu' vost' : evitatz a mai mere labar!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus