Duminică,
05.12.2021
Innorat
Acum
-4°C

Tudose explică de ce a cerut bani de la Romgaz în avans: ”Acum trebuie”

Tudose explică de ce a cerut bani de la Romgaz în avans: ”Acum trebuie”

Premierul Mihai Tudose a declarat, marţi, după ce Romgaz şi Compet au anunţat investitorii că vor convoca Adunarea Generală a Acţionarilor pentru a aproba solicitarea ministerului Energiei de a vira bani la bugetul statului sub formă de dividende înainte de termen, că Guvernul a cerut acest lucru pentru că „acum trebuie” pentru demararea unor proiecte importante. Tudose a explicat că s-a discutat acastă posibilitate cu toate companiile de stat şi „acolo unde banii nu erau angajaţi sau nu era nicio prognoză că vor fi necesari s-au luat acum”, informează News.ro. „Dividentele, în mod cert, se dau acţionarilor. Nu le-a jefuit nimeni, nu le-a luat nimeni ceea ce nu aveau dreptul. Le-am luat acum pentru că acum ne trebuie. Vrem să începem nişte proiecte foarte mari şi am dat un exemplu Braşov-Ploieşti. Acela se face pe bani naţionali şi trebuie să demonstrăm că avem banii măcar de început, ca Banca Mondială să fie partener în proiect”, a declarat premierul.

Mihai Tudose a precizat că respectivele companii nu sunt afectate din acest motiv pentru că „din punctul lor de vedere este exact acelaşi lucru”.

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

ghici ghicitoarea

Acum 4 ani

Pai de ce trebuie acum daca economia merge de duduie????
Raspunde

iuliana

Acum 4 ani

Sa trăiască domn Mihai, haiducu lu Șaptecai, ca ia de la bogați ca sa dea săracilor!
Raspunde

kokos

Acum 4 ani

Asta incepe sa minta mai ceva ca pontache.Auzi la el , ia dividendele in avans ca sa faca autostrada Ploiesti-Brasov.Mars de aici ba mincinosule , tu le iei ca sa platesti pensii si salarii nesimtite!
Raspunde

...

Acum 4 ani

pai autostrada aia nu e facuta din cei 7 centi la litru? vor astia s-o mai faca o data?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus