Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Sarmale Reci și mulți alți artiști cântă la „Foodie – Street Food Cuisine”

Sarmale Reci și mulți alți artiști cântă la „Foodie – Street Food Cuisine”

Trei zile de distracție și mâncare bună. Asta promit organizatorii „Foodie-Street Food Cuisine” pentru weekend-ul ce vine. Pe lângă asta, atmosfera va fi animată de un program artistic complex. Șase trupe și artiști cunoscuți vor cânta și încânta publicul pe Strada Cetății.

Trei zile de distracție, mâncare bună și atmosferă unică. Asta îi așteaptă pe sibienii și turiștii ce vor alege ca în 15, 16 și 17 septembrie să treacă pragul evenimentului culinar. „Foodie – Street Food Cuisine” aduce pe lângă cele mai căutate rulote cu preparate gastronomice din România și artiști și trupe de top. Astfel gurmanzii vor avea parte de recitaluri cu The Noise, Les Elephants Bizarres, Omelette, GOLAN – DJ Set, Yelllow și Sarmalele Reci. adub, Tutzi și Dj Camp Sauvage.

les elephantes bizarres

Sibienii de la The Noise și Les Elephants Bizarres în prima zi

Vineri facem încălzirea cu DJ Adub, iar prima trupă ce va urca pe scena din Parcul Cetății este The Noise. Este primul concert după doi ani acasă pentru trupa sibiană. The Noise a luat ființă în urmă cu șase ani, iar din formație fac parte Paul Grigoraș, Horia Mărginean, Sergiu Fodor și Bogdan Tătăroiu.

Les Elephants Bizarres s-au înființat în 2007, iar de atunci au avut o ascensiune fulminantă pe piața muzicală autohtonă.Piese precum ’’Nu mă opri’’ sau ’’Hello! Says The Devil’’, au ocupat poziții fruntașe în topuri. Prima apariție a trupei a fost în toamna anului 2008, iar de atunci numărul prestațiilor live a crescut continuu.

Omelette și Golan – DJ Set, urcă pe scenă sâmbătă

DJ Tutzi este cel care sâmbătă deschide seria concertelor și prestațiilor live la ’’Foodie – Street Food Cuisine’’. Urmează imediat după el cei de la Omelette vin în premieră la Sibiu. Bandul înființată în 2015 și din care fac parte Dez, Alin Zăbrăuţeanu și Vali Chincişan sunt la prima prestație live în orașul nostru. Unul din cei mai apreciați DJ și totodată artiști la ora actuală în România, GOLAN, va încheia seria concertelor din cea de a II-a zi. DJ set-ul trio-ului care a devenit cunoscut și datorită hit-urilor ’’Promises’’, ’’Lonely Nights’’ sau ’’Abel’’ sunt la ’’Foodie – Street Food Cuisine’’ pe 16 septembrie.

GOLAN

Yelllow și Sarlmalele Reci, pe 17 septembrie

În cea dea a III-a și totodată ultima zi de la ’’Foodie – Street Food Cuisine’’ seria evenimentelor muzicale este deschisă de Dj Camp Sauvage. Apoi pe scenă vor concerta cei de la Yelllow. Este vorba de o trupă electro-pop demențială, din care fac parte Andi, Luiza, Radu și Alex, iar una dintre cele mai cunoscute piese a lor este “Put It On Top”. Tot duminică veți mai avea parte de încă un recital de top. După mulți ani, la Sibiu revin în concert cei de la Sarmalele Reci, iar cei ce vor asista la prestația lor au șansa să fredoneze la unison piesele celebre ale acestora. Din recital nu o să lipsească ’’Spriț de Vară’’, ’’Violeta ’’ sau ’’Telefonul nu mai sună’’. Toate concertele încep la ora 18:00.

YELLLOW

Mâncare pe alese la ”Foodie – street food cuisine”

Din zecile de preparate pe care vizitatorii le vor avea la dispoziție, cu siguranță se vor găsi cel puțin câteva favorite și multe care merită gustate. La ”Foodie – street food cuisine” vei avea ocazia să testezi cu adevărat conceptul de ”mâncare stradală”.

the noise

Meat Busters, Coț Coț pe Roți, Delicii pe Roți, La Finca Alioli, Drunken Squid, Naked Potato, Jernoiu BBQ, Switch.Eat, Bicycle Coffee, Mr. Canolli, Das Grillmobil, Prosecco Street și Sucre îi așteaptă cu brațele deschise pe toți gurmanzi în 15, 16 și 17 septembrie.

„Foodie - street food cuisine" este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu, organizată de Asociația Sibiul de Odinioară și Agenția Grey Projects, cu sprijinul Pardon Cafe & Bistro Sibiu. Partener prinicipal: Silva.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus