Duminică,
05.12.2021
Innorat
Acum
-4°C

De azi se scumpesc carburanții

De azi se scumpesc carburanții

Astăzi intră în vigoare supraaciza la carburanţi, fapt ce va genera o creştere cu 0,16 lei pe litru la pompă pentru toate cele trei categorii de combustibil. O a doua majorare se va aplica începând din 1 octombrie.

Guvernul a aprobat, în şedinţa din 30 august, majorarea accizelor la carburanţi în două etape - de la 15 septembrie şi 1 octombrie. Înă de la momentul la care a fost anunţată această măsură, preţurile carburanţilor la pompă au început să crească. Premierul Mihai Tudose a susţinut însă că nu decizia de a introduce supraacciza la carburanţi a generat creşteri de preţuri la pompă pentru că nu a intrat încă în vigoare şi a precizat că în următoarea perioada are programate întâlniri cu reprezentanţii companiilor petroliere, iar în cazul în care va constata că preţurile au crescut preventiv, va lua măsuri în consecinţă.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

15 comentarii

!

Acum 4 ani

"dragostea de tara" ? adica ai stat cu curul la soba in timpul lui ceasca jos cu ciuma rosie
Raspunde

...

Acum 4 ani

@ veronica si voichita uitati de fac psd-istii vostri.... http://www.turnulsfatului.ro/2017/09/14/nu-vor-sa-construiasca-sibiu-pitesti-piedicile-invocate-de-ministrul-transporturilor-rezolvate-de-luni-de-zile/#comment-236435
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 4 ani

Tuh Veronica, f'te-i tuh draga, arză-i-ar focu' sa-i arza ca mult is proshti! Da' nij' pe Ina sa n-o iertz, ca văz ca shi pe ea, aia-iai da' cum o mai "mânca"!...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus